Självmord efter massaker

Mannen som mördade sina släktingar har skjutit sig själv.


Det var under natten till fredagen, svensk tid, som 33-årige Davon Crawford öppnade eld mot sina anhöriga. Den blodiga massakern dödade hans hustru, hennes syster och tre barn, som Nyheter24 tidigare skrivit om. Ytterligare ett barn skadades.

– Det verkar som om det var något slags bråk som orsakade tragedin, uppgav en talesman från polisen, enligt TransWorldNews.

Polis inledde ett stort sökande efter 33-åringen, som till slut kunde spåras till ett hus i Ohio drygt 20 timmar senare. När polis stormade in stod han gömd i en dusch och sköt sig själv direkt, skriver Fox News.

Dessutom greps en kvinna vid självmordstillfället, som enligt uppgifter befann sig i huset när Crawford begick självmord. Enligt uppgifter ska hon ha försökt gömma mördaren i sitt hus.

– En sådan här tragedi läker inte på 24 timmar. Det här är något som vi kommer behöva att kämpa med i flera månader, säger Jay Westbrook från områdets kommunfullmäktige, enligt The Plain Dealer.

Se mer nedan.

Murder suspect Davon Crawford commits suicide

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Netflix krossade förväntningarna

3 timmar sedan

Soldater varnas efter fylleri på Livgardet

3 timmar sedan
Tre soldater på Livgardets regemente i Kungsängen varnas av Försvarsmakten efter ett fylleslag en kväll i mars, rapporterar Mitti.

Trump vinnare på dyster New York-börs

3 timmar sedan
Det går tungt på Wall Street. För femte handelsdagen i rad stängde New York-börsens breda index, S&P 500, på minus – ned 0,2 procent. Det är den längsta svackan sedan i oktober, enligt CNBC.

Svenske miljardärens hustru död

3 timmar sedan
Julia Rausing, Tetra Pak-arvingen Hans Kristian Rausings andra fru, har avlidit efter en längre tids sjukdom, meddelar familjen i ett uttalande.

Polisen i Nordmaling rapporterar om trafikkontroll

3 timmar sedan
"Lögdeå, resultat efter stor trafikkontroll", skriver polisen på sin hemsida.

Polisen i Eskilstuna rapporterar om trafikolycka

3 timmar sedan
"Kvinna till sjukhus efter trafikolycka.", skriver polisen på sin hemsida.