Pappa dömd efter att misshandeln spreds via youtube

Har dömts till fängelse efter att ha slagit en pojke upprepande gånger i ansiktet.


FLORIDA. En man har dömts till tio års fängelse efter att misshandlat en 16-årige pojke. Misshandeln filmades och publicerades på Youtube i augusti förra året. Pappan, Gary Johnson, 37, dömdes för barnmisshandel och förargelseväckande beteende.

Slagsmålet började mellan två pojkar utanför Gary Johnsons hem. Johnson, pappa till en av pojkarna, påstår att han blev inblandad eftersom den 16-årige pojken attackerade hans son bakifrån och inte "slogs rättvist", rapporterar My Fox Orlando.

Den 16-årige pojken berättade i rätten att han blev slagen av Johnson och ramlade ner på backen. Men fick en blackout kort därefter.

 - Jag fick ett jack i ögonbrynet och mina tänder pressades tillbaka. Insidan av min läpp revs sönder efter att mina tänder trängts igenom den. Framsidan av tänderna är fortfarande skadade, säger pojken till My Fox Orlando.

Enligt Daily Mail riskerar Johnson upp till 57 års fängelse men förvantas få sitta i tio år. Johnson svimmade strax efter domen lästes upp.

Se när pappan slår pojken här:

Guilty verdict for dad in YouTube brawl: MyFoxORLANDO.com

/
/
/
/
/
USA
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Trump Media varnar för nakenblankning

Då höjer HBO Max priset, inför reklam och byter namn

I samband med att HBO Max byter namn till bara Max görs en rad förändringar. Exempelvis införs ett reklamabonnemang. För de som inte vill se reklam höjs avgiften rejält.

Støre möblerar om i regeringen

Norges statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) har möblerat om i sin regering.

Tusentals bilar återkallas – fel på gaspedalen

Tesla återkallar 3 878 fordon av modellen cybertruck, deras eldrivna så kallade pickup.

Lyxfällan-Magnus: Så måste du lägga upp din budget under 2024

Magnus Hedberg är expert och programledare i Lyxfällan. Till Nyheter24 ger han sina mest värdefulla tips när det kommer till att lägga upp en budget, för att på bästa sätt få koll på sina slantar.

Flera personer knivskurna – området avspärrat av polis

Flera personer har hittats skadade utomhus i centrala Västerås, skriver polisen på sin hemsida.