Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Ex-porrmodell vill nätdejta

- 27/03/2009, 22:52 -

Tidigare porrmodellen Katja K söker kärleken.

Sussie la Cour, alias Katja Kean, har påbörjat en ny karriär. Som psykolog och numera studerar hon på universitet i Roskilde. Men för 10 år sedan spelade hon in sin första porrfilm - i Sverige. Allt som allt hann hon med ett tiotal porrfilmer, både i Danmark och senare i USA, tills hon skrev en bok om sitt liv. Sedan dess har hon designat underkläder, agerat som skådespelare och haft underklädesbutik.

Numera har hon bytt tillbaka till sitt dopnamn Sussie la Cour och anser att utvikningsbruden Katja K endast ska betraktas som ett varumärke. Och det är som Sussie la Cour som hon söker kärleken på matchmakingsajten elitedaters.dk, enligt danska Se och hör

- Jag har inte hittat någon dejt ännu, säger hon till nättidningen. Det verkar inte som att någon är intresserad av mig på dejtingsajten. Jag har den mest på kul. Då jag anmälde mig ville jag utfoska mig själv och pröva något nytt, menar hon.

Enligt tidningens nätsida söker hon någon som har lust att resa, själv älskar hon att resa och kan inte tänka sig bo i Danmark resten av sitt liv, utan vill ha flera hem, även utomlands.

Skrivet av: