Här bråkar superhjältarna
1 av 4
Här bråkar superhjältarna - Foto: KTLA-TV
Superman och Captain America vad två av karaktärerna som deltog i bråket
2 av 4
Superman och Captain America vad två av karaktärerna som deltog i bråket - Foto: KTLA-TV
Vem vinner av superhjältarna?
3 av 4
Vem vinner av superhjältarna? - Foto: KTLA-TV
Hulken och Captain America på Hollywood boulevard
4 av 4
Hulken och Captain America på Hollywood boulevard - Foto: KTLA-TV

Superhjältar i bråk med varandra i Hollywood

Captain America och Spiderman hamnade under onsdagen i slagsmål utanför Madame Tussaud på Hollywood boulevard. Men man delade inte ut några vidare stjärnsmällar.


Superhjältestjuv

En anställd på företaget Starline Tour Bus, i Los Angeles, var på väg hem från jobbet och råkade ut för en ovanlig tjuv. Ett kuvert, innehållandes 6 000 dollar vilket motsvarar nästan 40 000 svenska kronor, stals av en man utklädd till Spindelmannen. Läs hela artikeln här.

HOLLYWOOD.Superhjältar är något som många associerar med förebilder ochheroiska handlingar. De är fiktiva personer med superkrafter somvill göra världen till en bättre plats. Men på onsdagen hamnadeflera av Hollywoods superhjältar i en tämligen mesig fajt.

“Superhjältarna” - egentligen vanliga, utklädda människor somjobbar för turismen - försökte visa sig på styva linan. Men man lyckades inte riktigt gå sina förebilder i fotspåren då detendast bufflades och delades ut tama knuffar.

Menlåt inte skenet bedra.

"Vad ska turisterna säga?"

Den lokale Captain America, varsriktiga namn är Juan Diego, berättar för KTLA-TV att han deltog ibråket eftersom det cirkulerat "utklädda äckel” på gatan somstjäl ur turisternas fickor. Något som definitivt inte är enheroisk handling.

– Vadska turisterna säga när de kommer hem? “Åh, jag blev bestulen av Zorro, eller åh, jag blev bestulen av Green Lantern”? frågar Diego.

Fallet läggs ner

“Superhjältarna”har nu lämnat över ärendet till polisen, så som superhjältar skagöra när de tagit fast boven.

Polisen undersökte anklagelserna menhittade dock ingenting som motiverar till ett gripande, skriver Huffington Post.

Nu väntar vimed spänning på om låtsashjältarna kanske, trots allt, bråslite på sina superhjältar och gör ett nytt ingripande.

Se bråket på Hollywood boulevard här.




/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Lokförare skadad i tågkrock

Två tåg i krock: "Arbetsplatsolycka"

Två tåg har krockat i Upplands Bro, enligt TV4.

Attacker mot flera kraftverk i Ukraina

Ryssland har anfallit Ukraina med en ovanligt stor mängd robotar och attackdrönare under natten till fredag.

Så begränsar du köp i barnens spelappar i påsk

I många av barnens populära spelappar kan man köpa saker i spelen. Till påsk är det också flera av dem som har tidsbegränsade erbjudanden. Det balanserar på gränsen till vad som är lagligt, enligt Sveriges konsumenter.

Ditt snus kan försvinna – här är hela listan

Ett förslag har presenteras: Snus med högre nikotinhalt än 12 milligram per gram bör förbjudas. Slås förslaget igenom kan snusvarianter av bland annat General, Kaliber och Velo förbjudas.

Misstänkt våldtäkt utomhus – man i 20-årsåldern anhållen

Natten till fredagen greps en man misstänkt för våldtäkt i Åre. Mannen, som är i 20-årsåldern, är nu anhållen av åklagare. Polisen har genomfört förhör med vittnen, den misstänkte och offret, som är en kvinna. Man har också fotodokumenterat den misstänkta brottsplatsen.