Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Männen är dömda för homofobiska mord – nu har de gift sig

- 01/04/2015, 20:28 -
1 av 4

2 av 4

AP / TT

De två männen får inte dela cell.
3 av 4

De två männen får inte dela cell.

TT NYHETSBYRÅN

4 av 4

Ap

Mikhail och Marc är båda dömda för homofobiska mord, nu har de gift sig. Med varandra.

I lördags gifte sig de två dömda mördarna Mikhail Gallatinov och Marc Goodwin med varandra i ett fängelse i norra England, skriver The Independent. Det speciella med giftermålet är att båda sitter fängslade för homofobiska mord.

Livstids fängelse

2007 dömdes Goodwin till livstids fängelse för att ha slagit ihjäl en homosexuella man. Tio år tidigare hade hans nya make blivit dömd för ett liknande brott, då han ströp en man som han mött på en chattsida för homosexuella.


Bildkälla: Polisbild

Precis som många andra par träffades Goodwin och Gallatinov på jobbet, ett jobb de delade i Full Sutton Prison. Enligt Buzzfeed förseglades giftermålet genom att paret utbytte löften och kyssar, och det hela firades med tårta.

Distansförhållande

Om de kommer få leva lyckliga i alla sina dagar är dock än så länge oklart. Paret måste klara av att hantera ett distansförhållande, trots att de nu är gifta. Enligt The Independent kommer de två inte att få dela samma cell i fängelset.