Mammans bilder på sjuka sonen visar hur viktigt det är att vaccinera sig

”Vårt stackars barn, som är för liten för att vaccineras, har fått vattkoppor”, skriver mamman tillsammans med bilderna på sin sjuka son.


Kayley Burke, från Queensland i Australien, är mamma till två barn. När hennes yngsta son, Elijah, fick vattkoppor blev han så sjuk att han var tvungen att läggas in på sjukhus, skriver Daily Mail.

Elijah är bara 11 månader gammal och fick koppor och utslag över hela kroppen, som dessutom orsakade andra infektioner utöver vattkopporna.

Kayley Burke bestämde sig för att dela bilderna på den svårt sjuka sonen på Facebook. Anledningen bakom är att Elijah är för liten för att vaccineras.

”Vårt stackars barn, som är för liten för att vaccineras, har fått vattkoppor”, skriver hon tillsammans med bilderna på sitt barn.


”Om du inte vaccinerar dina barn är du en idiot”, fortsätter hon.

Burke menar att alla föräldrar borde tänka på vilka risker de utsätter andra hjälplösa barn för, när de inte vaccinerar sina egna barn.

Myndigheter i Australien rekommenderar att man vaccinerar sitt barn för vattkoppor från och med 18 månaders ålder, skriver Daily Mail.

När det här artikeln skrivs ligger lille Elijah fortfarande på sjukhus.

Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev
/
/
Borde det vara lag på att vaccinera barn?
Tack för din röst!