Tisdag 20 Apr
Stockholm

Emma kom till skolan onykter – misshandlade pappa med stilettklack

Emma Harrington dömdes i måndag för misshandeln i skolan.
1 av 4
Emma Harrington dömdes i måndag för misshandeln i skolan. Foto: TT BILD montage
Hon tog av sig sina skor och misshandlade en annan pappa med stilettklackarna.
2 av 4
Hon tog av sig sina skor och misshandlade en annan pappa med stilettklackarna. Foto: TT BILD
Oroliga lärare fick föra undan rädda barn som bevittnade slagsmålet.
3 av 4
Oroliga lärare fick föra undan rädda barn som bevittnade slagsmålet. Foto: TT BILD
Kvinnan är dömd till både böter, samhällstjänst och rehabilitering.
4 av 4
Kvinnan är dömd till både böter, samhällstjänst och rehabilitering. Foto: TT BILD

Emma dök upp i skolan onykter och misshandlade en annan förälder. Anledningen? Han luktade cannabis.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Nöden har ingen lag, sägs det. Men om du dyker upp onykter på en skoltoalett och misshandlar en elevs pappa med stilettklack, så kan lagen se till att du får betala nästan 10 000 spänn för kalaset.

Den boten fick Emma Harrington, 30, i måndags när hon dömdes skyldig till misshandel och skadegörelse.

Händelsen ägde rum i skolan Eaton Park Academy i Stoke-on-Trent, Storbritannien. Emma hade druckit en del alkohol innan besöket i skolan, där hon behövde använda en toalett som var upptagen.

När dörren till båset öppnades kände Emma en påtaglig cannabislukt från pappan som klev ut, vilket gjorde att hon anklagade honom för att vara en knarkare.

Han kontrade med att säga åt henne att "gå tillbaka till strippklubben", vilket ledde till att hon slog till pappan i ansiktet.

Bråket fortsatte ute i skolans reception, där oroade lärare fick fösa bort uppskrämda elever. Mitt uppe i bråket tog Emma av sig sina stilettskoroch använde metallklacken för att attackera mannens händer och huvud så att han får skrapsår över ögonbrynet. Hon gick också loss på en dörr i byggnaden, till en kostnad av drygt 4 500 kronor.

Det här är tyvärr inte första gången Emma Harrington har hamnat i klammeri med rättvisan. Redan förra året dömdes hon efter att ha misshandlat en polis.

Enligt Daily Mail är Emma väldigt ångerfull och i desperat behov av hjälp. Tillsammans med alkohol så har hon även missbrukat den heroinliknande substansen Subutex, vilket kombinerat kan resultera i väldigt skadligt beteende.

Utöver drygt 10 00 kronor i böter dömdes Emma Harrington även till ett års samhällstjänst och sex månaders drogrehabilitering.

Visste du att polisen har namnsdag? Här kan du se hur polisens ungdomsgrupp firade sig själva på sin dag. Och här kan du testa om du skulle passa bra som polis.

Borde all alkohol narkotikaklassas?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela