David kollade på fotbolls-EM när hans fru började prata med honom.
1 av 3
David kollade på fotbolls-EM när hans fru började prata med honom. - Foto: Polisen / Pixabay
Då slog han henne och drog henne i håret.
2 av 3
Då slog han henne och drog henne i håret. - Foto: Polisen
Han får fortfarande jobba med en direktlinje för utsatta kvinnor.
3 av 3
Han får fortfarande jobba med en direktlinje för utsatta kvinnor. - Foto: Pixabay

David misshandlade sin fru brutalt – får fortsätta jobba med slagna kvinnor

Det enda hon ville säga till sin man var att hon älskade honom, men när hon störde mitt under fotbolls-EM blev David helt galen.


En man som misshandlade sin fru grovt får fortfarande behålla sitt jobb i Hull i England. Det värsta är att hans jobb handlar om att hjälpa kvinnor som blivit utsatta för våld i hemmet.

David, som mannen heter, jobbar för en direktlinje som hjälper pensionärer och personer som blivit utsatta för våld. Det trots att han misshandlade sin fru Nichola för att hon störde honom när han kollade på fotboll, skriver brittiska Metro.

Enligt hennes anmälan gav han henne en käftsmäll så kraftig att hon föll till backen, drog ut henne till gården i håret samt höll ett strypgrepp om hennes hals. Han ska dessutom ha kastat cider i hennes ansikte. Det enda hon ville säga till sin man var att hon älskade honom, men när hon störde mitt under fotbolls-EM blev David helt galen.

En misshandel som pågick i en halvtimme och Nichola försökte skrika efter hjälp men ingen hörde henne.

I rätten berättar Nichola att "det är ett skämt att han får jobba med sårbara människor som har blivit misshandlade i hemmet" och att "han blev inte ens avstängd och han har fått jobba på som vanligt – det är ett skämt", skriver brittiska Metro.

I rätten erkände David sitt brott och dömdes till böter på 100 brittiska pund, eller cirka 1118 svenska kronor. Om David får ha kvar sitt jobb är i nuläget oklart.

Läs också om Stephanie som misshandlades svårt av sin pojkvän för att hon inte ville ha sex – eller hemska historien om Tia som inte var intresserad av en kille och blev då brutalt slagen.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Lyxfällan-Magnus: Så måste du lägga upp din budget under 2024

Flera personer knivskurna – området avspärrat av polis

Flera personer har hittats skadade utomhus i centrala Västerås, skriver polisen på sin hemsida.

Ändringen i pensionen får skarp kritik: "Orättvist"

Tjänstepensionen ska göras om, det föreslår riksdagens pensionsgrupp. Men två tunga pensionärsnamn riktar skarp kritik mot förslaget, som de menar kommer leda till större orättvisor mellan de rika och fattiga pensionärerna.

Samlade in till mördade Mikaels son: Risk för skattesmocka?

När 39-årige pappan Mikael dödades av gängkriminella i Skärholmen lämnades hans 12-årige son faderlös. För att hjälpa pojken påbörjades en insamling via poliskonstapeln Mustafa Panshiris privata swishkonto, som samlade in över en miljon kronor. Nu riskerar han dock en rejäl skattesmocka om han inte ser upp. – Jag var tvungen att göra något, säger Mustafa Panshiri till Nyheter24.

Armani svänger – börsnotering möjligt

Inför sin 90-årsdag öppnar den italienska modelegenden och miljardären Giorgio Armani för att det kan bli stora förändringar i modebolaget Armanis ägarstruktur när han avgår. En börsnotering kan inte uteslutas.

Allt om Alexander Isak: Familj, klubbar, lön och mål

Alexander slog igenom med dunder och brak i allsvenska AIK. Sedan dess har han representerat flera europeiska klubbar. Nyheter24 har tagit en närmare titt på vad svenskarna googlar mest om fotbollsstjärnan.