Söndag 5 Dec
Stockholm

David misshandlade sin fru brutalt – får fortsätta jobba med slagna kvinnor

David kollade på fotbolls-EM när hans fru började prata med honom.
1 av 3
David kollade på fotbolls-EM när hans fru började prata med honom. Foto: Polisen / Pixabay
Då slog han henne och drog henne i håret.
2 av 3
Då slog han henne och drog henne i håret. Foto: Polisen
Han får fortfarande jobba med en direktlinje för utsatta kvinnor.
3 av 3
Han får fortfarande jobba med en direktlinje för utsatta kvinnor. Foto: Pixabay

Det enda hon ville säga till sin man var att hon älskade honom, men när hon störde mitt under fotbolls-EM blev David helt galen.

Kommentera (54)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

En man som misshandlade sin fru grovt får fortfarande behålla sitt jobb i Hull i England. Det värsta är att hans jobb handlar om att hjälpa kvinnor som blivit utsatta för våld i hemmet.

David, som mannen heter, jobbar för en direktlinje som hjälper pensionärer och personer som blivit utsatta för våld. Det trots att han misshandlade sin fru Nichola för att hon störde honom när han kollade på fotboll, skriver brittiska Metro.

Enligt hennes anmälan gav han henne en käftsmäll så kraftig att hon föll till backen, drog ut henne till gården i håret samt höll ett strypgrepp om hennes hals. Han ska dessutom ha kastat cider i hennes ansikte. Det enda hon ville säga till sin man var att hon älskade honom, men när hon störde mitt under fotbolls-EM blev David helt galen.

En misshandel som pågick i en halvtimme och Nichola försökte skrika efter hjälp men ingen hörde henne.

I rätten berättar Nichola att "det är ett skämt att han får jobba med sårbara människor som har blivit misshandlade i hemmet" och att "han blev inte ens avstängd och han har fått jobba på som vanligt – det är ett skämt", skriver brittiska Metro.

I rätten erkände David sitt brott och dömdes till böter på 100 brittiska pund, eller cirka 1118 svenska kronor. Om David får ha kvar sitt jobb är i nuläget oklart.

Läs också om Stephanie som misshandlades svårt av sin pojkvän för att hon inte ville ha sex – eller hemska historien om Tia som inte var intresserad av en kille och blev då brutalt slagen.

Kommentera (54)
Kopiera länk
Dela