Polisen poserar med 28-åringens kropp och ser ut att le och göra tummen upp.
1 av 3
Polisen poserar med 28-åringens kropp och ser ut att le och göra tummen upp. - Foto: wtvr/Pixabay
Mammans advokat kräver nu en utredning om vad polisen gjorde där.
2 av 3
Mammans advokat kräver nu en utredning om vad polisen gjorde där. - Foto: wtvr
En person ur polisens personal har tagit bort sitt Facebook-konto.
3 av 3
En person ur polisens personal har tagit bort sitt Facebook-konto. - Foto: Pixabay

Mamma fann bild på sin döde son – där polisen ler och gör tummen upp

En chockad mamma fanne n bild på sin avlidne son där en polisman poserade och gjorde tummen upp, samtidigt som han höll i sonens arm.


En bild på en polisman som leende poserar med en avliden person samtidigt som han gör tummen upp har chockat lokala medier i St. Louis, USA, skriver ATTN.

28-årige Omar Rahman avled under oklara omständigheter den 8 augusti i år. Polisen inledde en utredning om att en oavsiktlig överdos efter dödsfallet.

Familjen lämnades förkrossad med flera obesvarade frågor, men nu väcks nya känslor efter att bilden på polismannen tillsammans med Rahman spridits på sociala medier.

Rahmans mamma såg bilden på den leende polisen och hennes advokat beskriver den som "fruktansvärd". Advokaten vill även se en fullständig rapport om vad polisen gjorde på platsen och vilka som var där med honom.

Den lokala polismyndigheten vill dock inte kommentera ärendet utan hänvisar till att det rör sig om en pågående utredning. Men en person ur polisens personal raderade sitt Facebook-konto direkt efter bilden läckt.

Något som uppmärksammats på Twitter.

Men polisen verkar dock mest vilja veta hur bilden kunde läckas till lokala medier. I flera meddelanden krävde polischefen att den lokala nyhetssidan KMOV skulle återlämna "det stulna materialet" eftersom det hörde till utredningen, skriver ATTN.

Nyheter24 har tidigare skrivit om polisen som använde n-ordet och fick sparken från båda sina jobb och poliserna som bråkade om vems bröst som var snyggast vilket ledde till att de blev avstängda.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

/
Son
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!