Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Hel familj spårlöst försvunnen – nu har polisen hittat blodig mobiltelefon

- 27/02/2017, 17:46
Den franska polisen vet inte vad som har hänt familjen Troadec.
1 av 2

Den franska polisen vet inte vad som har hänt familjen Troadec.

Google Maps/TT

Familjen Troadecs hus.
2 av 2

Familjen Troadecs hus.

Google Maps

Familjen Troadec har varit mystiskt försvunna i över en vecka.

En stor utredning har startats efter att en familj försvunnit spårlöst i Frankrike. Men poliserna vet inte riktigt vad det är de utreder.

I mer än en vecka har familjen Troadec varit försvunna och polisen har hittat flera blodspår i deras hus. Nu fruktar polisen det värsta, skriver France 3.

Familjen, som består av ett par i 40-års åldern med två söner som är 18 och 20 år gamla, har länge levt ett diskret liv i Orvault utanför Nantes.

Försvinnandet uppmärksammades när en släkting till familjen inte fick svar på sina samtal, och ringde polisen. Det var när polisen kom till huset som de insåg att det inte var ett vanligt fall.

Enligt franska medier ska polisen ha hittat en blodig mobiltelefon och flera blodspår. Två av familjens bilar stod fortfarande parkerade på uppfarten, men den tredje – en av sönernas bil – var borta.

Enligt åklagaren indikerar blodspåren att något har hänt familjen – men det stora mysteriet är vad.

Enligt grannarna var familjen reserverade.

– De har varit reserverade de senaste tio åren de har bott här. De pratade inte mycket och ville inte bygga några relationer, säger en granne till France 3.

Läs även om Andrew som hittades död i Thailand – hans sista meddelande är skrämmande.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.