Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Tonåring sköt ihjäl sin pojkvän – skulle spela in Youtube-stunt

- 29/06/2017, 18:03

En nittonåring åtalas nu för dråp efter att hon skjutit sin pojkvän till döds. Paret skulle spela in en film till deras graviditets-vlog.

Monalisa Perez, 19, från Minnesota väntade barn med pojkvännen Pedro Ruiz, 22. I mars startade de tillsammans en Youtube-kanal för att vlogga om deras magiska resa. Kanalen innehöll allt från pranks till stunts, och det var just ett sådant klipp som nu gjort att deras resa tagit en tragisk vändning.

Perez åtalades nämligen under onsdagen för dråp, ett brott som kan komma ge henne upp till tio års fängelse. Och allt började med en fruktansvärt dålig idé, skriver Buzzfeed.

Tweet från Perez"Jag och Pedro kommer antagligen att spela in en av de mest farliga filmerna någonsin. Hans idé, inte min." Bildkälla: Twitter

Så gick det att läsa på Perez Twitter-konto i måndags, och senare samma kväll avlossade hon kulan som skulle komma att avsluta sitt barns pappas liv.

Idén till klippet var nämligen att Perez skulle skjuta sin pojkvän, som med hjälp av en bok skulle stoppa kulan. En idé som kom att genomföras. Larmcentralen fick kort efter att skottet avfyrats mottaga ett samtal från Perez själv, varpå räddningstjänst kom till platsen. Där hittade de pojkvännen med en skottskada i bröstet och påbörjade hjärt-lungräddning, men Ruiz liv gick inte att rädda.

Perez hade själv först tvivlat starkt på att genomföra stuntet, men Ruiz ska ha övertalat henne att boken skulle klara av att stoppa kulan.

I ett inlägg på deras Youtubekanal, som har 3,5 tusen prenumeranter, från förra veckan sa Perez att: "Jag bara så glad att Pedro är hemma nu, så att jag kan se fram mot att vara med honom varje natt.", skriver Buzzfeed.

Paret skulle få barn i september.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Tycker du synd om kvinnan?