Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Älskar du "Game of thrones" – då är det här hotellet för dig

Nyheter | 13/01/2018 22:18

Är du ett superfan av Game of thrones? Då är det här en riktigt bra nyhet för dig. Du kan nu bo på ett hotell med just det temat. Och inte heller långt från Sverige!

Sitter du och väntar på nästa säsong av "Game of thrones"? Och det riktigt kliar i kroppen? Det finns något som kan stilla din törst efter serien!

I Finland har nämligen ett hotell, i samarbete med HBO, öppnat som lär vara av intresse för ett fan som du! Hotellet heter Lapland Snowvillage och ja, "The iron throne" finns, skriver Standard Uk.

Dock gjord av is, precis som allt annat på hotellet. Hotellet är gjort på över 350 kilo is och över 19 miljoner kilo snö. Riktigt kyligt, precis som på andra sidan "the wall". 

Game of thrones hotell
Bildkälla: Lapland hotell

Eftersom att hotellet är gjort av snö och is så kommer de inte stå under våren och sommaren utan bara vara öppet på vintern. 

Vad mer finns förutom en gigantiskt "Iron throne" gjord av is? Jo både "Hall of faces" och stora iskulpturer föreställande drakar, skriver Standard Uk.

Det sägs att hotellet även är inspirerat av säsong åtta. Så för ledtrådar titta på videon i spelaren ovan för mer bilder inifrån hotellet! 

Se också videon på det mystiska djuret som liknar en drake

Läs också om lilla Lucy som kan klä ut sig till vem som helst och bli riktigt lik

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Vill du åka dit?