Tisdag 20 Apr
Stockholm

Pappan tvingade sin dotter klippa av håret när hon hade gjort slingor

Pappan tvingade sin dotter klippa av allt hår
Mammans inlägg har blivit viralt. Foto: Facebook

Kelsey, 13, fick gå till frisören och göra slingor som en födelsedagspresent från sin mamma Christin. Men det gillade inte pappan och nu har mammans inlägg om vad pappan gjorde mot dottern blivit viralt.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Att få besöka en frisörsalong för att slinga håret när man är 13 år gammal är nog något som alla vill. Att få gå dit och bli ompysslad och fixad. 

Men den här historien om Kelsey från USA fick sig inte ett roligt slut. 

Christin Johnson, från Haskins i delstaten Ohio, ville unna sin dotter Kelsey något fint när hon fyllde 13 år i januari. Så hon tog med sin dotter till en frisör där hon fick göra slingor, eftersom det enligt mamman var det enda hon önskade sig i present när hon fyllde år.

Men det visade sig att hennes pappa, som inte längre är tillsammans med Christin, absolut inte tyckte om det.

Pappan och Kelseys styvmamma ska då ha tvingat dottern att klippa av allt hår. Enligt Colby Carroll, på polisen i Haskins, ska hon ha blivit tvingad till det som ett straff. De ska även ha sagt att "saker kan få konsekvenser". 

Mammans inlägg har blivit viralt.
Mammans inlägg har blivit viralt. Bildkälla: Faksimil Facebook

Både pappan och styvmamman är brandmän i Middleton Township, men efter händelsen ska de båda ha blivit placerade på administrativ ledighet.

Mammans inlägg på Facebook om händelsen blev snabbt viralt och flera personer skrev att det var barnmisshandel. I inlägget publicerade hon en bild på sin dotter efter att hon gjort slingorna, och två bilder på hur hon såg ut efter pappans "straff". 

Christin har även skapat en Facebook-sida "Team Kelsey" eftersom reaktionerna på det som inträffat blev så många. Och enligt uppgifter ska polisen utreda om det rör sig om barnmisshandel.

Mamman Christin tog efter allt som hänt med sin dotter till en perukbutik för att ge tillbaka det långa håret, skriver News Channel 5. 

Förra året skrev Nyheter24 om 17-åriga Ida, hon fick sitt hår avklipp av sina "vänner" på en fest. 

Här kan du läsa mer om det.

Kanske vill du även läsa den här: Mamman låter pierca sin lilla bebis – anklagas för barnmisshandel

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Har du barn?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela