Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

21-åring fick alla att undra – hur hamnade han där?

Nyheter | 24/03/2018 23:13

Hur hamnade 21-åringen där uppe? Så tänkte de flesta förbipasserande människor som såg honom högt högt upp över en trafikerad väg. Och hur ska han komma ner?

Man kan dricka alkohol lite fint till en middag eller gå ut och ta ett par glas på krogen. Och sen kan man DRICKA alkohol... och då kan det sluta lite hur som helst... 

Förhoppningsvis blir konsekvenserna minimala och kvällen fortgår utan att någon skadar sig allt för allvarligt. Eller gör något olagligt.

Här kan du läsa om sakerna du gjorde under dina fyllor som tonåring – som du fortfarande gör idag

Den här 21-åriga dansken DRACK alkohol och det kunde ha slutat riktigt illa. Istället för att dra hem efter den vilda kvällen på klubben så gick/klättrade/hamnade han över en trafikerad väg, skriver Metro Uk. 

Alkoliserad man
Bildkälla: Instagram

Flera förbipasserande reagerade på en man från ovan som glatt hälsade godmorgon. Många passade på att ta en bild och flera spreds på sociala medier i Danmark. 

Kanske hade han fått sitta kvar där eller kunnat ta sig ner själv... OM det inte var för att han höll på att somna och verkligen behövdes räddas. 

Polis och brandkår fick komma till platsen för att ta ner honom innan han ramlade ner och skadade sig. Trots att mannen var på bra humör och nog inte riktigt menat att klättra upp och sen fastna så bestämde sig polisen för att ge 21-åringen böter, skriver Mx Dk. 

Men de var snälla nog att skjutsa hem honom efter den odramatiska räddningsinsatsen och på köpet så blev han ju faktiskt något av en kändis! Om en för en lite löjlig anledning.

Danskar är lite smått galna. Så skulle aldrig en svenska göra. Eller? Hehe

TV: Det här kan hända med personer som börjar dricka alkohol i tidig ålder

Läs också om att du faktiskt blir bättre på att prata andra språk på fyllan

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Dricker du alkohol?