Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Sarah, 25, och Jonathan, 17 misshandlade sin bebis till döds

- 19/07/2019, 22:03

Ett ungt par i USA har åtalats för barnmisshandel och mord, efter att under en lång period ha slagit sin dotter så pass att hon tillslut dog.

När 1-årige Jadalyn Barton kom till sjukhuset i North Carolina, USA var hon enligt läkare helt täckt av blåmärken och okontaktbar. De konstaterade att hon var medvetslös eftersom att hon inte reagerade alls när läkarna skulle ta hand om henne.

Föräldrarna, vid namn Jonathan Blake Barton, 17, och Sarah Hardin, 25, hade slagit Jadalyn i flertal månader.

När hon för sista gången togs till sjukhus gick hennes liv inte att rädda.

Jonathan, 17 år med Jadalyn. Bildkälla: Facebook
Jonathan, 17 år med Jadalyn. Bildkälla: Facebook

Slog med bälte och knytnävar

Enligt polis så hade pappan, Jonathan, slagit bebisen under tre månader med hjälp av bälte och sina knytnävar och har nu åtalats för mord och barnmisshandel.

Mamman Sarah har också blivit åtalad för barnmisshandel.

Polisen Burnis Wilkins var inblandad i fallet sedan start och berättade att de hade funnit bebisen i ett "obeskrivligt skick" när de tillslut grep föräldrarna.

– Det här är ett så bekymrande fall, folk har svårt att föreställa sig något sådant. Barnets tillstånd var obeskrivligt och det var väldigt svårt för våra utredare. medan utredningen fortgår kan jag inte göra något annat än att uppmana länet till att be, sade Wilkins, enligt Expressen.

Sarah med Jadalyn. Bildkälla: Facebook
Sarah med Jadalyn. Bildkälla: Facebook

"Blev golvad"

Någon som aldrig misstänkte hur det låg till bakom stängda dörrar var Jonathan och Sarahs granne, Roger Hunt.

– Jag undrade ofta, eftersom de var så tysta. De höll sig för sig själva men jag tänkte att "de är bra grannar, folk som håller sig för sig själva är bra grannar". Men jag blev golvad när jag fick reda på det här, berättade han för WBTV enligt Expressen.

Familj i stor sorg

Resterande familj är i stor sorg och har skrivit ett gemensamt uttalande om tragedin:

"Vi är förkrossade att få veta att båda föräldrarna har gripits i samband med Jadalyns bortgång. Vår sorg kan inte beskrivas med ord. Vi förstår att fokus ligger på utredningen av båda föräldrarna och bevisen som står bakom beslutet att åtala dem. Vi tror på rättsystemet. Som en familj har vi tillbringat otaliga timmar i sorg efter den här förlusten. Det kommer aldrig att finnas en dag där vi inte sörjer efter Jadalyn".