Händer saknas från styckad kropp

Kroppsdelarna har hittats på fem olika platser i England. Nu är det bara händerna som saknas.


Mysteriet med den styckade kroppen som funnits på fem olika platser i England fortsätter. Enligt uppgifter har man hittat alla kroppsdelar förutom händerna. Styckmördaren tros använda sig av en närliggande motorväg för att frakta sina offers likdelar.

– Vi kan nu bekräfta att de enda kroppsdelarna som vi inte har funnit är offrets händer, uppgav en taleskvinna vid brittiska polisen, enligt Sky News.

Det senaste fyndet gjordes för bara några dagar sedan i Standon, då en privatperson upptäckte en sargad överkropp, som Nyheter24 tidigare skrivit om.

Offret ska ha varit en asiatisk man. Polis söker nu i register efter saknade personer i hopp om att kunna identifiera den mördade mannen.

– Vi går igenom register på saknade personer för att försöka spåra mannen, men som du förstår kommer det här att ta en del tid, tillade taleskvinnan, enligt Sky News.

Se mer om händelsen nedan:

Skrivet av:

Senaste nytt

Besökarna rasar över Sveriges största marknad: "Sjukt osmakligt"

Kablar i Röda havet förstörda

Tre undervattenskablar för telekommunikation har gått av i Röda havet.

Svagt nedåt på Wall Street

New York-börsen backade på handelsveckans första dag, men de ledande indexen flyttade sig inte mycket. Breda S&P 500-index tappade 0,1 procent, Dow Jones industriindex 0,3 procent och tekniktunga Nasdaqs kompositindex 0,4 procent.

Israel: 450 terrorister anställda av FN-organ

1 timme sedan
Israels militär anklagar FN:s organ för palestinska flyktingar, Unrwa, för att ha över 450 "terrorister" anställda. Organet hävdar samtidigt att israeliska myndigheter torterat dess personal under förhör.

Exportlyft i Mellanöstern trots koranbränningar

1 timme sedan
Förra årets koranbränningar i Sverige skapade stor ilska i den muslimska världen. Trots detta var Mellanöstern den snabbast växande exportmarknaden för svenska företag 2023, enligt Business Sweden.

Polisen rapporterar om brand, Alingsås

1 timme sedan
"SOS får larm om en lägenhetsbrand på Södra Ringgatan, Alingsås.", skriver polisen på sin hemsida.