Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Styckmördaren högg offer i ryggen

Nyheter | 15/04/2009 06:58

"Det här är verkligen ett av de värsta fallen jag någonsin arbetat med."

Brittisk polis fortsätter att utreda mordet på en man som funnits på fem olika platser i England. Mördaren hade nämligen styckat honom och dumpat kroppsdelarna i olika diken, flera kilometer ifrån varandra. Nu är det bara händerna som polis inte har funnit, som Nyheter24 tidigare skrivit om.

Mannen, som tros vara av asiatiskt ursprung, ska ha varit mellan 40 och 60 år gammal och avled av ett dödligt hugg i ryggen. Sedan styckades hans kropp, bit för bit, skriver BBC.

– Det är ett väldigt ovanligt mord. Man har vidtagit rätt extrema åtgärder för att hindra oss att identifiera offret, uppger poliskommissarien Michael Hanlon, enligt Sky News.

Nu vädjar man till allmänheten om tips för att få hjälp med vem den mördade mannen kan vara.

– Det här är verkligen ett av de värsta fallen som jag någonsin arbetat med. Jag behöver hjälp från allmänheten med att identifiera offret. När jag har en identitet så blir det lättare för oss att hitta mördaren, säger Hanlon.

Se mer om mordet nedan:

Skrivet av: