Nya spår efter styckmördare

Brittisk polis har funnit ytterligare kroppsdelar som kan kopplas till den brutala styckmördaren.


Den brutala styckmördaren i Hertfordshire, England, fortsätter att sätta skräck i lokalbefolkningen. Mördaren styckar sina offer och placerar sedan ut dem på olika platser i området. Polis misstänker att gärningsmannen använder sig av en närliggande motorväg för att frakta likdelarna, som Nyheter24 tidigare skrivit om.

Tidigare har man bland annat funnit ett ben, en arm och ett svårt skadat huvud som alla tillhör samma person. Offret tros vara en asiatisk man.

Nu har man hittat ytterligare kroppsdelar i Standon som kan kopplas till de tidigare fynden. Polis larmades till platsen efter att en privatperson upptäckt kroppsdelarna tidigt på söndagsmorgonen. Platsen har spärrats av och undersökt i detta nu av kriminaltekniker.

I nuläget vill man inte avslöja vad för slags fynd det rör sig om.

– Vad vi kan säga är att det som har hittats har legat där en längre tid och att det kan kopplas till mordutredningen, uppger en talesman vid brittiska polisen, enligt Sky News.

Presskonferens angående mordutredningen:

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Utökade EU-sanktioner mot Iran på väg

Marabou återkallar mjölkchoklad efter larm

Marabous mjölkchoklad kan innehålla spår av mandel och vissa förpackningar återkallas, meddelar ägarbolaget Mondelez.

Bryssel stoppar ytterhögerns möte – kritiseras

Myndigheterna i Bryssel har stoppat ett möte med europeiska politiker från ytterhögern, med hänvisning till säkerheten. Bland talarna fanns bland andra den kontroversielle brittiske EU-kritikern Nigel Farage och Ungerns president Viktor Orbán.

Flöjtkråkan och hunden – återförenade vänner

Den osannolika vänskapen mellan en fågel och en hund i australiska Queensland får fortsätta. Kompisarna har hundratusentals följare på Instagram, men deras vänskap blev för några veckor abrupt avbruten.

Polisen i Karlstad rapporterar om brand

1 timme sedan
"Det brinner i ett flerfamiljshus i Skåre", skriver polisen på sin hemsida.

Trump startar strömningstjänst

1 timme sedan
Ex-presidenten Donald Trumps mediekoncern Trump Media & Technology Group ska lansera en strömningstjänst – samtidigt som bolaget fortsätter att rasa på USA-börsen.