Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Två åtalas för styckmord på man

Nyheter | 27/04/2009 08:27

Mannen mördades brutalt. Nu har två personer ställts inför rätta.

Två personer har åtalats för mordet på den 49-årige köksförsäljaren Jeffrey Howe, vars kropp styckades och dumpades på olika platser i England. Det var i slutet av mars som en privatperson upptäckte en fot i Hertfordshire och larmade polis. Kort därefter gjordes ett annat makabert fynd – ett svårt skadat huvud som nästan blivit uppätet av vilda djur.

Senare hittades ytterligare kroppsdelar som kunde bindas till mordutredningen, som Nyheter24 tidigare skrivit om. Utredningen har tagit tid, eftersom man haft svårt att identifiera den mördade mannen.

De mordmisstänkta, 20-åriga Sarah Bush och 37-årige Stephen Thomas Marshall, befinner sig fortfarande i häktet. Anhöriga till 49-åringen är chockade över det inträffade och beskriver honom som en "varm och vänlig person", enligt Sky News.

– Jag brukade komma över för att kolla på fotboll med honom. Han hejade på Man U och jag på Tottenham. Sista gången jag såg honom var när de spelade i Carling Cup, säger kollegan Sophoclis Sophocli till Mirror.

Se mer om mordet här:

Skrivet av: