Två åtalas för styckmord på man

Mannen mördades brutalt. Nu har två personer ställts inför rätta.


Två personer har åtalats för mordet på den 49-årige köksförsäljaren Jeffrey Howe, vars kropp styckades och dumpades på olika platser i England. Det var i slutet av mars som en privatperson upptäckte en fot i Hertfordshire och larmade polis. Kort därefter gjordes ett annat makabert fynd – ett svårt skadat huvud som nästan blivit uppätet av vilda djur.

Senare hittades ytterligare kroppsdelar som kunde bindas till mordutredningen, som Nyheter24 tidigare skrivit om. Utredningen har tagit tid, eftersom man haft svårt att identifiera den mördade mannen.

De mordmisstänkta, 20-åriga Sarah Bush och 37-årige Stephen Thomas Marshall, befinner sig fortfarande i häktet. Anhöriga till 49-åringen är chockade över det inträffade och beskriver honom som en "varm och vänlig person", enligt Sky News.

– Jag brukade komma över för att kolla på fotboll med honom. Han hejade på Man U och jag på Tottenham. Sista gången jag såg honom var när de spelade i Carling Cup, säger kollegan Sophoclis Sophocli till Mirror.

Se mer om mordet här:

Skrivet av:

Senaste nytt

USA-börsen: Bilar vinnare – skinka förlorare

Polisen rapporterar om brand, Solna

"Det kommer ut rök från en bostad i ett flerfamiljshus i Huvudsta", skriver polisen på sin hemsida.

Haninge: Polisen rapporterar om trafikolycka

"En personbil på riksväg 73 i södergående riktning invid trafikplats Jordbro har kört av vägen.", skriver polisen på sin hemsida.

Därför slutar unga med adhd-medicin

Många slutar med sina adhd-behandling inom ett år. Dålig uppföljning och känslan av att läkemedlen inte behövs kan vara förklaringar enligt experter. Det kan handla om en bristande självinsikt och att man lever ganska mycket i nuet, säger professor Susanne Bejerot.

Ängelholm: Polisen rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"En singelolyckan med en lastbil inträffar på E6 vid Norra Varalöv.", skriver polisen på sin hemsida.

Polisen rapporterar om stöld, Karlstad

1 timme sedan
"Man gripen för stöld av kläder från en butik i Karlstad.", skriver polisen på sin hemsida.