Brutal styckmördare på fri fot

Mördaren hugger av sina offers kroppsdelar och dumpar dem på olika platser.


STORBRITANNIEN. Sökandet efter den brutala styckmördaren fortsätter. Under onsdagen upptäckte polis ett svårt skadat huvud i Asfordby i Leicestershire. Huvudet tros ha legat på platsen i flera dagar och har delvis blivit uppätet av djur.

– Jag vet inte hur länge det har legat där, men det finns fortfarande lite kött kvar på kinderna. Det är hemskt och fullkomligt bisarrt, säger Loise Jones, som äger mark i närheten.

Tidigare har man funnit en arm, en fot och ett ben på olika platser i området. Det senaste fyndet hittades 128 kilometer från de tidigare brottsplatserna, men polis misstänker att gärningsmannen använder sig av en närliggande motorväg för att transportera likdelarna.

Polis har nu bekräftat att armen och benet kommer från samma oidentifierade offer, som tros vara en man av asiatiskt ursprung. Möjligheten är stor att även huvudet tillhör mannen.

– Polisen var här hela natten och jag såg en helikopter ovanför platsen. Det är fullt med poliser här, tillägger Jones, enligt Daily Mail.

Huvudet har nu förts till ett kriminaltekniskt laboratorium för diverse tester, skriver Leicester Mercury.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Morgonens nyheter 18 april

Malmö: Polisen rapporterar om misshandel

"Kvinna gripen, Malmö.", skriver polisen på sin hemsida.

Något lägre vinst för Tele2

Mobiloperatören Tele2 redovisar ett rörelseresultat på 1 250 miljoner kronor för det första kvartalet 2024. Det kan jämföras med vinsten på 1 264 miljoner kronor motsvarande period föregående år.

Swedbank ser räntesänkningar från maj

Efter en tålmodig väntan börjar Riksbanken sänka styrräntan i maj. Från sommaren ses en gradvis återhämtning av ekonomin, skriver Swedbank i sin konjunkturrapport.

Minskad orderingång för ABB

Den svensk-schweiziska automationskoncernen ABB redovisar ett rörelseresultat på 1 217 miljoner dollar för det första kvartalet 2024.

Tusentals evakueras efter vulkanutbrott

Ett vulkanutbrott i Indonesiens norra övärld har fått myndigheter att utfärda en tsunamivarning, evakuera byar och stänga en internationell flygplats.