Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Högg läkare i stycken med machete

- 03/01/2009, 10:37 -

Läkaren bad mannen att återkomma nästa dag. Då dödade han henne.

Den 25-årige Ricardo Garcia Barajas har arresterats av mexikansk polis. Anledningen? Han högg läkaren Laura Avila till döds med en machete.

Enligt uppgifter ska händelsen ha utspelats den 26 december på en läkarklinik, dit Barajas tagit sin son för en hälsoundersökning.

Mannen menade att sonen mådde dåligt och och ville läkaren skulle undersöka honom. Men Avila fann inga större fel på pojken och bad honom att återkomma följande dag.

Barajas gick hem och hämtade en machete som han gömt i en säck. Sedan återvände han till kliniken där Avila var den enda som fanns på plats. Han frågade henne på nytt om hon kunde titta på hans son. Men hon vägrade.

Då högg han henne i stycken med macheten och begav sig sedan från platsen. Senare hittades flera bevis som bundit honom till brottet, bland annat en blodig skjorta. Dessutom hittades mordvapnet på brottsplatsen.

Barajas erkänt sig skyldig till mordet och väntar nu på sitt straff, skriver NOTICIASPV.

Skrivet av: