Torsdag 9 Dec
Stockholm

Efter makens avgång: Det här gör Melania Trump idag

Vad gör Melania Trump idag egentligen? Det är det inte många som vet.
Vad gör Melania Trump idag egentligen? Det är det inte många som vet. Foto: STELLA Pictures/ddp/Dubreuil Corinne / STELLA Pictures / Splash News

Det är märkbart tyst från Melania Trump. Efter Donald Trumps avgång spekuleras det i huruvida makarna fortfarande är ett par – och vad Melania sysslar med. Här är allt vi vet om den före detta first ladyn.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Melania Trump, 51, är USA:s före detta first lady. Gift med ex-presidenten Donald Trump, 75, och med bakgrund som fotomodell, har hon bland annat gått till historien som USA:s minst omtyckta first lady, enligt CNN.

Ett ganska tufft omdöme, men vad spelar det för roll idag när hon inte längre är presidentfru? Nyheter24 har tagit reda på vad Melania gör idag – och hur det står till i relationen med Donald Trump.

Är Donald Trump och Melania Trump ett par fortfarande?

First things first. Det alla vill veta är hur det står till med Melania Trumps äktenskap till Donald Trump. Är de fortfarande ett par? Ja, de är fortfarande gifta. Men det har ryktats om att Melania inte har kunnat vänta på att få skilja sig med Donald den dag han väl avgått som president. 

Donald Trumps impopularitet har möjligtvis bidragit till att en bred allmänhet antar att Melania Trump också tycker illa om sin man. Bland annat brukar en video där Melania Trump ryker undan sin hand, när maken Donald fumlar efter den, fungera som ett bevis på hennes avsky för maken. Det har också varit mycket tyst från Melania – som inte heller har synts i bild med maken Donald i de sammanhang han synts i media.

Enligt Washington Posts anonyma källor verkar inte Melania Trump redo att lämna sin man, tvärtom ska hon ha sagt att hon inte alltid håller med sin man – men att de får vardagen att fungera tillsammans ändå. Något som fler kan bekräfta för tidningen:

"Jag tror inte Melania lämnar Donald," säger Michael Cohen, Donalds förra advokat, till Washington Post. "De två förtjänar varandra."

Daily Mail var också snabba med att köra ut nyheten att Melania och Donald har synts äta middag ihop i Mar-a-Lago, där de också officiellt bor tillsammans.

Melania Trump vill inte bli first lady igen: "Det är över, och så är det med det"

Medan maken Donald Trump smider nya planer på att ställa upp som republikanernas presidentkandidat i valet 2024, verkar inte Melania Trump lika pigg på att ställa upp som first lady igen. Melanias bristande intresse att över huvud taget vistas i rampljuset betraktas hos många som ett tecken på att hon inte vill bli first lady igen. Dessutom kan källor till CNN bekräfta att hon betraktar livet som presidentfru vara över. 

"Att bli first lady igen är inget hon vill", ska en källa ha sagt till CNN, "För henne var det ett kapitel – det är över, och så är det med det."

Enligt samma artikel ska inte Melania Trump heller delta i Donald Trumps presidentkandidatkampanj. 

Melania Trump finns i alla fall på Twitter (typ)

Efter stormningen av Kapitolium och en rad uttalanden blev Donald Trump på livstid avstängd från sociala medieplattformen Twitter. Men Melania Trump finns alltjämt kvar på Twitter – om än i en rätt opersonlig och officiell form. Där heter hon @MELANIATRUMP.

Foto: Skärmdump från Twitter


Kommentera
Kopiera länk
Dela