Torsdag 1 Dec
Stockholm

Trött på jobbet? Så lär du dig att få mer energi

Här är knepet som gör att du får mer energi på jobbet
Här är knepet som gör att du får mer energi på jobbet. Foto: Foto: Stokkete/Shutterstock.com

Känner du dig trött och energilös under den långa arbetsdagen? Oroa dig inte – det finns en lösning. Så här lätt kan du förbättra din koncentration och din produktivitet!

Kommentera
Kopiera länk
Dela

I dagens informationssamhälle är det inte helt ovanligt att man känner sig lite disträ och att ens fokus skiftar från höger till vänster under arbetsdagen.

Vilket egentligen inte är så konstigt då det nu för tiden händer så otroligt mycket runtomkring oss. Vi översköljs helt enkelt av information.

"Lär dig hantera tid, energi och förlänga dygnet"

Eftersom hjärnan bara kan ta till sig en del av all information som vi nästan blir beskjutna med så finns det en del konsekvenser:

  • Vi förlorar hjärnkraft på allt vi gör
  • Hjärnan blir slut och tömd på energi

"Lär dig hantera tid, energi och förlänga dygnet" är en kurs som tar tag i roten av problemet och med några enkla knep hjälper dig att undvika dessa allt för vanliga konsekvenser. Här kan du ta del av onlinekursen!

Enkla knepet: "Tratten"

Tänk dig att all information vi möter är som ett spöregn, där varje droppe utgör någon form av information som vill fånga din uppmärksamhet.

Det är här "tratten" kommer in, med den kan vi fånga upp några av informationsdropparna. 

Eftersom tratten kan inte vara på olika ställen på en och samma gång har vi människor lärt oss att flytta den så snabbt så att man knappt tänker på det – och det är då vi blir utpumpade och orken tar slut.

I onlinekursen "Lär dig hantera tid, energi och förlänga dygnet", av trefaldiga vinnaren av SM i minne Mattias Ribbing, lär du dig bland annat hur man lättare kan kontrollera tratten och förbättra ditt fokus.

Men inte nog med det – du lär dig hur du ökar din produktivitet medan du samtidigt sänker stressnivån. Köp onlinekursen här för endast 490 kronor!

Du kan använda onlinekursens tekniker direkt i vardagen och snabbt se. Inga långa startsträckor eller komplicerade förberedelser behövs.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.