Här är knepet som gör att du får mer energi på jobbet
Här är knepet som gör att du får mer energi på jobbet - Foto: Foto: Stokkete/Shutterstock.com

Trött på jobbet? Så lär du dig att få mer energi

Känner du dig trött och energilös under den långa arbetsdagen? Oroa dig inte – det finns en lösning. Så här lätt kan du förbättra din koncentration och din produktivitet!


I dagens informationssamhälle är det inte helt ovanligt att man känner sig lite disträ och att ens fokus skiftar från höger till vänster under arbetsdagen.

Vilket egentligen inte är så konstigt då det nu för tiden händer så otroligt mycket runtomkring oss. Vi översköljs helt enkelt av information.

"Lär dig hantera tid, energi och förlänga dygnet"

Eftersom hjärnan bara kan ta till sig en del av all information som vi nästan blir beskjutna med så finns det en del konsekvenser:

  • Vi förlorar hjärnkraft på allt vi gör
  • Hjärnan blir slut och tömd på energi

"Lär dig hantera tid, energi och förlänga dygnet" är en kurs som tar tag i roten av problemet och med några enkla knep hjälper dig att undvika dessa allt för vanliga konsekvenser. Här kan du ta del av onlinekursen!

Enkla knepet: "Tratten"

Tänk dig att all information vi möter är som ett spöregn, där varje droppe utgör någon form av information som vill fånga din uppmärksamhet.

Det är här "tratten" kommer in, med den kan vi fånga upp några av informationsdropparna. 

Eftersom tratten kan inte vara på olika ställen på en och samma gång har vi människor lärt oss att flytta den så snabbt så att man knappt tänker på det – och det är då vi blir utpumpade och orken tar slut.

I onlinekursen "Lär dig hantera tid, energi och förlänga dygnet", av trefaldiga vinnaren av SM i minne Mattias Ribbing, lär du dig bland annat hur man lättare kan kontrollera tratten och förbättra ditt fokus.

Men inte nog med det – du lär dig hur du ökar din produktivitet medan du samtidigt sänker stressnivån. Köp onlinekursen här för endast 490 kronor!

Du kan använda onlinekursens tekniker direkt i vardagen och snabbt se. Inga långa startsträckor eller komplicerade förberedelser behövs.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Så lyckas du komma igång med träningen - 4 knep att ha med sig

21 Sep 2020, 16:40

Ett hälsosamt liv: Därför är träning ångestdämpande

21 Sep 2020, 13:22
Att komma igång med träningen kan kännas som en riktig ångestpuck för många. Här ger vi dig en kort guide som förklarar hur träning faktiskt kan vara nyckeln till ett lyckligare liv!

Orgasmskola med Linn Heed: Lär dig maxa din orgasm

9 Jul 2020, 14:37
Hur får man ut det mesta av din orgasm? Det vet Linn Heed, känd sexolog och psykolog. Nyheter24 har snackat med henne och får tips om en onlinekurs.

Nyheter24 lanserar onlinekurser: Våra 3 favoriter

8 Jul 2020, 13:50
Det är kul att lära sig nya saker eller att utvecklas inom sådant man tycker är intressant. Nyheter24 har äntligen lanserat en serie onlinekurser!

Har du svårt att varva ner? Så här gör du för att hitta lugnet

26 Apr 2020, 12:26
Försöker du slappna av om kvällarna men tankarna bara fortsätter att snurra? Nu kan du som högkänslig lära dig skapa harmoni i livet med den här onlinekursen!

Svårt att prata sex med partnern? Här är tipsen du behöver

11 Apr 2020, 17:11
Har du och din partner svårt att prata om sex? Sexologen Linn Heed har de handfasta tipsen till dig för att ta det svåra snacket.