Boka en onlinekurs och lär dig något roligt redan i dag!
Boka en onlinekurs hos Nyheter24 och lär dig något roligt redan i dag! - Foto: Foto: Rido/Shutterstock.com

Nyheter24 lanserar onlinekurser: Våra 3 favoriter

Det är kul att lära sig nya saker eller att utvecklas inom sådant man tycker är intressant. Nyheter24 har äntligen lanserat en serie onlinekurser!


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

Den här artikeln innehåller reklamlänkar.

Vi på Nyheter24 är så stolta över att kunna leverera ett utbud av onlinekurser tillsammans med kända experter. Här nedan hittar du våra tre favoriter!

Vill du veta mer om hur du bokar? Klicka då här!

1. Kickstarta träningen

Vill du börja träna men har svårt att hitta tiden i vardagen? Då är den här onlinekursen perfekt för dig. Du får handledning och träningspass av kända träningsprofilen Annika Sjöö under 4 veckors tid.

2. Boosta sexlivet

Oavsett om du är singel eller i ett förhållande är den här kursen ett måste. Sex är en viktig del av livet och med den här kursen får du äntligen tillbaka makten över dina orgasmer. Legitimerade psykologen och utbildade sexologen Linn Heed ger dig (eller er) alla verktyg för ett bättre sexliv!

Läs även: Svårt att få orgasm? Här är onlinekursen som hjälper dig

3. Minska stress och oro

Känner du dig stressad? Hittar du ingen balans mellan jobb- och privatliv? I den här kursen får du handledning, övningar och material för att minska stressen i ditt liv. Kursen leds av legitimerade psykologen och författaren Sofia Viotti.

Varför en onlinekurs?

Våra onlinekurser är prisvärda, effektiva och lättillgängliga. Det ska vara lätt för dig att lära dig något nytt från tryggheten av ditt hem. 

Sugen på att testa? Boka en onlinekurs redan nu!

/
/