Onsdag 28 Jul
Stockholm

Orgasmskola: Så tar du makten över ditt sexliv

Livet är för kort för dåliga ligg. Förbättra ditt sexliv och din relation med hjälp av kända sexologen.
Livet är för kort för dåliga ligg. Förbättra ditt sexliv och din relation med hjälp av kända sexologen. Foto: Foto: fizkes/Shutterstock.com

Inspiration och nya färdigheter att utveckla ditt sexliv på – det är vad du får i onlinekursen “Så ökar du din sexlust” med kända sexologen Linn Heed.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Den här artikeln innehåller reklamlänkar.

Kursen riktar sig till dig som vill förbättra ditt sexliv och vill ta del av konkreta tips på hur du kan jobba med din relation. Kursen innehåller en orgasmskola där du får fem handfasta tips på hur du når klimax.

Läs även: Svårt att få orgasm? Här är onlinekursen som hjälper dig

Livet är för kort för dåliga ligg

Upplever du sexstress, bristande sexlust eller intim prestationsångest? Det är inte alls konstigt, det är nämligen ett väldigt vanligt problem. Linn Heed, legitimerad psykolog och utbildad sexolog, har stor erfarenhet av att hjälpa par med dessa problem och önskar med den här kursen dela med sig av de mest användbara verktygen.

– Livet är alldeles för kort för dåliga ligg och ett konstant underskott av Oxytocin, eller måbra-hormoner som utsöndras naturligt vid sex, säger Linn.

Vad får du lära dig?

Kursen hjälper dig att utforska tankens makt, förväntningar, krav och din attityd. Du får veta hemligheten bakom sund kommunikation, samt orsaken till varför glädje och skratt är en viktig del sex. Med den populära och handfasta orgasmskolan får du även veta den gyllene vägen till njutning. För att sammanfatta det kombinerar den här onlinekursen business with pleasure!

Här kan du boka kursen

Vill du lära dig mer om hur du uppnår maximal njutning och hur du ska kommunicera det till din partner? Då är det här kursen för dig. 

Vill du veta vägarna till orgasm och njutning? Boka kursen redan i dag!

Kommentera
Kopiera länk
Dela