Torsdag 1 Dec
Stockholm

Här är onlinekursen som får din hjärna i topptrim

Så kommer du igång med hjärnträningen
Så kommer du igång med hjärnträningen!. Foto: Shutterstock.com

Blir du ofta lätt distraherad eller är det så att du känner dig trött om dagarna? Med onlinekursen "Lär dig hantera tid, energi och förlänga dygnet"​ lär du dig att hålla hjärnan i form!

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Med onlinekursen "Lär dig hantera tid, energi och förlänga dygnet", av trefaldiga vinnaren av SM i minne Mattias Ribbing, får du lära dig att hålla hjärnan i toppform på ett enkelt och smidigt vis.

Du får ta del av kunskap och praktiska verktyg som du förhoppningsvis kommer att se resultaten av i resten av ditt liv, oavsett vad du håller på med i din vardag.

Du lär dig:

  • Hur du bemästrar bullrig omgivning
  • Hur du blir av med tröttheten på eftermiddagen
  • En teknik att förändra hela din tidsuppfattning
  • Att göra "uttråkad" till ditt vassaste verktyg 

Allt det här hittar du i onlinekursen "Lär dig hantera tid, energi och förlänga dygnet". Köp onlinekursen här för endast 490 kronor.

Lär dig i din egna takt

Under onlinekursens gång kommer Mattias Ribbing att guida dig i varenda steg och gå igenom alla övningar och strategier som du får i uppgift. Det finns videos för samtliga steg i onlinekursen, något som underlättar för den som vill lära sig.

Inte nog med det – det fina med onlinekursen är att du kan beta av alla steg i den takt som passar dig. Köp onlinekursen här för 490kr!

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.