Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Så kommer du igång med hjärnträningen – att du kan prestera bättre

- 09/03/2020, 16:50 -
Så kommer du igång med hjärnträningen

Så kommer du igång med hjärnträningen!

Shutterstock.com

Blir du ofta lätt distraherad eller är det så att du känner dig trött om dagarna? Med kursen "Lär dig hantera tid, energi och förlänga dygnet"​ lär du dig att hålla hjärnan i form!

Med onlinekursen "Lär dig hantera tid, energi och förlänga dygnet", av trefaldiga vinnaren av SM i minne Mattias Ribbing, får du lära dig att hålla hjärnan i toppform på ett enkelt och smidigt vis.

Du får ta del av kunskap och praktiska verktyg som du förhoppningsvis kommer att se resultaten av i resten av ditt liv, oavsett vad du håller på med i din vardag.

Du lär dig:

  • Hur du bemästrar bullrig omgivning
  • Hur du blir av med tröttheten på eftermiddagen
  • En teknik att förändra hela din tidsuppfattning
  • Att göra "uttråkad" till ditt vassaste verktyg 

Allt det här hittar du i kursen "Lär dig hantera tid, energi och förlänga dygnet"Ta del av kursen här!

Lär dig i din egna takt

Under kursens gång kommer Mattias Ribbing att guida dig i varenda steg och gå igenom alla övningar och strategier som du får i uppgift. Det finns videos för samtliga steg i kursen, något som underlättar för den som vill lära sig.

Inte nog med det – det fina med kursen är att du kan beta av alla steg i den takt som passar dig. Köp kursen här för 490kr!