Carolina Gynning får ett utbrott
Carolina Gynning får ett utbrott - Foto: Stella Pictures och Stella Pictures/Jari Kantola

Carolina Gynning fick vredesutbrott på hotell: "Tvingades åla mig"

Carolina Gynning är en känslosam person som ofta inte är blyg när det gäller att visa upp dem i olika sammanhang. Vi har fått ta del av både ilska och sorg av henne på senaste tiden...


Carolina Gynning, 44, är ständigt aktuell för det svenska folket. Medieprofilen har bjudit på sig själv under många år på olika plattformar som programledare, konstnär och medieprofil.

En av de större plattformarna där Carolina är aktiv är i hennes podd Gynning och Berg - Hittar sig själva, som hon har tillsammans med Carina Berg, 45. 

Carina och Carolina har jobbat med varandra tidigare i olika sammanhang. De har varit programledare tillsammans i både Idol, 2007, och Stjärnor på is, 2008.  Podden har rullat sedan 2019 och varje vecka bjuder duon på ett avsnitt där syftet är att hitta sig själva.

Gynning och Berg presenterade ett pris på QX-galan tidigare i år. Bildkälla: Stella Pictures

Carolina Gynning blev galen i Karlstad

Just nu är duon aktuell med en liveshow av sin podd och har rest runt i Sverige under de senaste månaderna och bjudit på underhållning. De har varit i ett flertal städer redan och näst på tur är två föreställningar i Stockholm. 

I början på februari så var Gynning och Berg i Karlstad och där bröt helvetet lös. Carolina anlände till hotellet och all positivitet försvann. I det senaste avsnittet av podden berättar profilen om händelsen.

– Där fick jag ett utbrott, säger Carolina i podden.

Vidare i podden berättar Gynning om hur galen hon blev av bemötande på ett hotell i Karlstad och att inget gick som det var tänkt. Duon berättar att de blev placerade på olika hotell, vilket var en besvikelse då barnen har tyckt om att leka med varandra. Men Gynning försökte hålla skenet uppe och anlände till sitt jobb, vilket inte var det lättaste.

– Det tog 20 minuter att hitta till rummet. Det kom till och med andra människor som bodde på hotellet som sa “jag har virrat bort mig själv jag vet inte vart jag ska”. Så det var ett labyrint hotell, sa Gynning i podden.

När profilen väl var vid rummet så kom de knappt in och hon beskriver det som att man var tvungen att åla sig in på sidan. 

– Man var tvungen att åla sig på sidan för att ta sig in. Hur går det att få in en ettåring, en barnvakt, sju resväskor och en vagn? Dåligt ja.

Detta resulterade i att Gynning började ringa runt och skälla på folk, men inte på hotellet utan på Carina och deras management för turnén. Carolina förklarar att hon behövde stöd och att det var anledningen till samtalen.

– Jag var så arg. Jag va arg på tourmanagern och på chaufförerna. Sen löste det sig.

Carolina Gynning avslöjar sitt lyxköp för 400 000: "Vågar inte ha på mig den"

Carolina Gynning om våldtäkten

Tidigare under året på “Stjärnorna på slottet” fick vi ta del av en annan känslomässiga Carolina under hennes avsnitt av programmet. 

Gynning under pressträffen inför Stjärnorna på slottet. Bildkälla: Jonas Ekströmer/TT

Under avsnittet på stjärnorna på slottet så blev vi delaktiga i ett samtal om både upp- och nedgångar i Carolinas liv. Hon berättar bland annat om barndomen, konsten, drogerna och våldtäkten.

Under Carolinas avsnitt av "Stjärnorna på slottet" så delar hon med sig om att hon blev våldtagen när hon var ung. Gynning berättar om festen, hur hon umgås med sin killkompis och hans vänner. Spriten kom in på löpande band och medieprofilen blev snabbt berusad och beskriver det som att det bara blev svart.

– Jag vaknar av att jag är helt naken, ligger i en säng och att en kille ligger på mig. 

Vidare berättar hon om incidenten som har förändrat hela hennes liv. Hon beskrev det som att de tog något ifrån henne. 

– Det var en av de värsta kvällarna i mitt liv.

Carolina Gynning förlorade 1000 följare efter samarbetet

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!