Johanna Möller har nekats permission för åttonde gången
Johanna Möller har nekats permission för åttonde gången - Foto: Vilhelm Stokstad/Alexander Larsson Vierth/TT/Kriminalvården

Arbogakvinnan Johanna Möller avslöjar nya framtidsdrömmen – vill jobba med barn

Johanna Möller avslutar sin senaste handskrivna permissionsansökan inifrån Anstalten Ystad med en hint om vad hon drömmer om att göra i framtiden.
"Min stora dröm är att få...", skriver Möller.


I augusti 2017 blev Johanna Möller dömd till livstids fängelse för att ha mördat sin pappa Göran och försökt mörda sin mamma Anki

Paret blev attackerade i deras sommarstuga utanför Arboga sommaren 2016 efter att Möller hade övertalat sin dåvarande pojkvän Mohammad Rajabi att utföra dådet, enligt domen. 

För närvarande avtjänar Johanna Möller sitt straff på kvinnofängelset i Ystad, och hennes tid bakom lås och bom har präglats av bråk och konflikter. Hon har bland annat anklagats för att ha utfärdat en dödsorder och begärt ett trollspö.

Johanna Möller nekas permission - igen

Under sina år på anstalten Ystad har Johanna Möller ansökt om flera lufthålspermissioner. Alla har nekats med motiveringen att aktionen kräver "extraordinära säkerhetsinsatser".

Den 27 maj ansökte Möller om ytterligare en permission, och i den handskrivna ansökan vädjade hon om att få en chans att visa att hon skulle sköta permissionerna.

"Jag kommer inte svika er", skriver Arbogakvinnan Johanna Möller.

Men Kriminalvården lät sig inte övertygas och i början av augusti kom beskedet att de avslår hennes permissionsansökan även den här gången.

Här kan du ta del av Johanna Möllers handskrivna ansökan – det ville hon göra på sin permission

"Mvh Johanna Möller"

Vid upprepade tillfällen i sin ansökan nämner Möller att hon vill bli en mer närvarande mamma och få chans att träffa sina barn och barnbarn. 

"Jag har inte träffat mina andra barnbarn sen dom var bäbisar så snälla ge mig en chans", skriver hon. 

Längst ner i ansökan återkommer hon till just det, och avslöjar även en hittills okänd framtidsdröm.

"Min stora dröm är att få missionera på ett barnhem i öststaterna. Och få vara mamma och mormor. Mvh Johanna Möller"

Foto: Kriminalvården
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!