Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Intervju: Angelica Blick om mode och sexappeal

- 04/10/2010, 10:36 -
1 av 5

Nyheter24.se/modette/angelicablick

2 av 5

Nyheter24.se/modette/angelicablick

3 av 5

Nyheter24.se/modette/angelicablick

4 av 5

Nyheter24.se/modette/angelicablick

5 av 5

Nyheter24.se/modette/angelicablick

En ny modeguru har skådats på Modette. En tjej vars långa lugg alltsomoftast faller ned framför ögonen och döljer hennes ansikte. Fast på ett sådant där snyggt vis ni vet, som bara äkta skönheters hårlockar gör.

Angelicka Blick är tjejen som är blott 19 år gammal men redan väl igenkänd och respekterad i modevärlden. I hennes blogg som besöks av närmare 90 000 personer varje vecka får läsarna ta del av Angelicas foton, vardagsbetraktelser och självklart en massa mode. Sex & Blandat kände naturligtvis att vi ville lära känna detta stjärnskott ytterligare så vi bad henne svara på några frågor.

 

Angelica, först och främst undrar vi naturligtvis hur du mår och ifall du trivs här hos oss?

– Jag mår toppen! Är lite trött efter en heldag på jobbet men annars är det fint som snus. Jag trivs som fisken i vattnet på Modette!

Du bor i Linköping, hur ser modet ut där i jämförelse med en större stad?

– Sortimentet är ju inte alls lika brett, därför gäller det att ha bra fantasi och göra sina egna grejer med det som finns i butikerna, typ klippa/sy om plagget. Sen är det förstås smart att köpa second hand, för då blir man dessutom ensam om plagget! Second hand in my heart.

Är det någon skillnad på sättet att dejta i Linköping och Stockholm tror du?

– Nja, det vettefan. Det finns förmodligen mer att hitta på i Stockholm kan jag tänka mig.

I vilken av Sveriges städer klär sig killarna bäst anser du och varför?

– Det är svårt att svara på då de finns killar som klär sig snyggt i alla städer i Sverige. Dock är som sagt utbudet av kläder, märken och butiker större i bland annat Stockholm vilket leder till att de flesta killar rent generellt också har snyggare stil där.

Vad är det hetaste en kille kan ta på sig enligt dig?

– Charm? Haha nejvars men den var svår. Det finns nog inget speciellt plagg, utan det handlar nog snarare om hur killen matchar hela kittet.

Finns det något en kille kan klä sig i som skulle göra dig riktigt avtänd?

– Riktigt superduper tajta byxor, eller en alldeles för tajt t-shirt.

Vilken kille och vilken tjej är hetast kädd i Sverige just nu?

– Det kan jag nog inte svara på då jag inte sett alla killar och tjejer i Sverige, men en kille med stil är ju Andreas Wijk! Sen prickar ju Klingan (Elin Kling reds. anm.) alltid rätt med.

I vilken typ av outfit känner du dig riktigt sexig?

– Sexig vet jag inte, men jag tror att jag är snyggast när jag känner mig självsäker. Kanske när jag har på mig ett par snygga höga/slitna shorts med något snyggt upptill på en riktigt brunbränd kropp. Helst med ruffsigt hår, ett par snygga klackar, bikerjacka och en snygg simpel väska. Cleant är snyggt!

I våra ögon ser det ut som att du passar i precis allt. Känner du likadant eller har du några kroppsrelaterade komplex??

– Jaså, den tackar jag så mycket för! Det är klart att jag har komplex,jag gillar inte min längd till exempel och skulle mer än gärna vilja vara fem cm längre! Lite mer booty skulle ju inte heller vara fel då min är liten (fast som tur är, rund) Komplex har nog  alla, men man får försöka tänka att det är ens små skavanker som utmärker en, som är det vackra i en och det som många andra tycker är superfint!

Vad har du för råd att ge till någon som till exempel tycker att sin rumpa är alldeles för stor?

– Njut för tusan! Ge lite till mig, typ. Som sagt, du är unik och det kommer alltid finnas folk därute som skulle döda för den där rumpan!

Vad har du helst på dig på stranden, bikini eller baddräkt? Tycker du att det är ok att sola topless?

– Bikini. Helst topless, fast endast utomlands för min del.

Exakt hur ser de trosor du har på dig just nu ut?

– HAHA jisses! Svarta vanliga boxertrosor, fett sköna.

Och så några snabba:

String eller boxers?

– Boxers.

Romantiska underkläder eller raffset?

– Inget av dem. Jag föredrar sköna fast ändå snygga underkläder.

BH eller inte?

– Inte, mina är så jävla små ändå.

Urringat eller kortkort?

– Inget av dem, eller korta slitna jeansshorts kanske.

Stilettklack eller Converse?

– Converse.

 

Ni hittar fröken Blick på hennes blogg!