Johanna är vår senaste bloggare.
1 av 3
Johanna är vår senaste bloggare. - Foto: Johanna Schreiber
Oftast är hon glad..
2 av 3
Oftast är hon glad.. - Foto: Johanna Schreiber
Och ibland lite busig..
3 av 3
Och ibland lite busig.. - Foto: Johanna Schreiber

Sex med Johanna

Hur ska du uppföra dig på första dejten? Har du svårt att få orgasm? Har det kliat lite misstänksamt nere i Ystad på senaste tiden, eller misstänker du att din tjej varit otrogen?


Johannas favoriter

Stad: Göteborg, Tel Aviv och Barcelona.

TV-serie: Gossip Girl, Mad Men och Entourage. Och Solsidan!

Band: Är Håkan Hellström ett band? I sådana fall säger jag Håkan Hellström!

Designer: Madame Grés och Rodebjer.

Plats i världen: Säröbanan utanför Göteborg. Magiskt vackert.

Raggställe: Styrbord/Barbord i Göteborg.

Dejtingställe: Max Brenners chokladrestaurang i Tel Aviv.

Drömligg: Penn Badgley.

Sex & Blandat presenterar härmed vårt senaste tillskott, Johanna Schreiber. När Johanna inte bloggar här (vilket vi ska se till att hon gör mest hela tiden), jobbar hon som sex- och relationsexpert på tonårstidningen Frida, pluggar på Journalistprogrammet på Göteborgs universitet och frilansar inom allt hon tycker är kul. Vi ville naturligtvis veta lite mer om denna fina donna och om hennes planer här på Sex & Blandat, så vi tog oss ett snack med fröken Schreiber.

 

Hej Johanna och välkommen till Sex & Blandat. Frågan vi alla vill ha svar på är naturligtvis, hur känns det att äntligen vara här?

– Det känns som att komma hem efter en perfekt dejt med rufsigt hår och läppglans utsmetat i hela ansiktet, fantastiskt alltså!

Hur kommer det sig att du vet så mycket om sex och relationer?

– Eftersom jag jobbar som sex- och relationsexpert på Sveriges enda tonårstidning FRIDA, föreläser om sex och relationer och nyligen har skrivit klart min första relationsroman så har jag helt enkelt varit insatt i både den fysiologiska och psykologiska delen av människokroppen de senaste åren. Jag är inte sexolog, men jag kan det mesta om hur vi fungerar i alla fall!

Din blogg handlar om sex och kärlek, vill du utveckla det och berätta vad du kommer att fokusera främst på?

– Jag kommer att fokusera på allt ni inte visste att ni ville veta, från hur stor världens största snopp är till hur du ska vara klädd på första dejten. Jag kommer även att skriva en hel del om sexualpolitik, som är ett område som intresserar mig väldigt mycket och om positiva förebilder och självkänsla. Sen kan ni räkna med lite kändisintervjuer och en del skvaller också.

Vilken åldersgrupp riktar sig din blogg till, de lite äldre eller yngre tonåringarna?

– Jag riktar mig till alla, från den tolvårige killen som aldrig har pussat en tjej till den 29-åriga tjejen som har slutat räkna på hur många hon har legat med. Känslor har inget med ålder att göra, det känns likadant att vara kär eller att hångla med någon du spanat på länge oavsett hur gammal du är.

Kommer vi att få ta del av dig och ditt liv också?

– Vill ni det? Klart att ni vill! Det kan mycket väl hända att jag får lite flashbacks från min gamla tid som modebloggare och slänger upp en "dagens" ibland, det får ni leva med.

Kan man som läsare ställa frågor till dig?

– Japp. Fråga i kommentarsfältet i min blogg eller genom att maila till sexmedjohanna@gmail.com. Jag kan svara på allt. På riktigt.

 

Titta nu genast in på Johannas fina blogg, Sex med Johanna!

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!