Sex & Blandats "Bloggnytt"

- 05/02/2011, 18:06 -
Här med killarna från Salong Betong
1 av 7

Här med killarna från Salong Betong

Nyheter24.se/blogg/alabama

Gustav svarade på läsarfrågor
2 av 7

Gustav svarade på läsarfrågor

Nyheter24.se/sexoblandat/

Dalin festade i London
3 av 7

Dalin festade i London

Nyheter24.se/blogg/dalin-nano

Johanna tog farväl
4 av 7

Johanna tog farväl

Nyheter24.se/blogg/sexmedjohanna/

Dalin Nano
5 av 7

Dalin Nano

Nyheter24.se/blogg/dalin-nano

Neliah var glömsk på Facebook
6 av 7

Neliah var glömsk på Facebook

Nyheter24.se/blogg/neliah

Alabama var på Finest Awards
7 av 7

Alabama var på Finest Awards

Nyheter24.se/blogg/alabama

Vem festade i London med Black Eyed Peas och vem hade en egen vakt på Finest Awards? Alabama sammanfattar bloggveckan på Sex & Blandat.

Dalin Nano drog till London och åt sin favoriträtt. Har sexat med sitt ex och gått på fest med sångaren i Black Eyed Peas.

Diabetesmannen har shoppat loss som vanligt, blivit jämförd med Johnny Depp och  gjort en viktig intervju.

Johanna tog tyvärr adjö av oss på grund av sitt mycket upptagna schema. Vi kan dock fortfarande ta del av hennes ord på Frida. Vi tackar Johanna för den här tiden och önskar henne lycka till i framtiden.

Gustav Almestad har medverkat i UR-programmet Världens bästa sex, svarat på läsarfrågor i Killpanelen och vidare sammanfattat sin vecka ganska bra själv.

Victoria Greve är också en av våra bloggare som har svarat på läsarfrågor, dock på Hamsterpaj, och så har hon dragit igång en sexvecka, vilken vi ser mycket fram emot att ta del av.

Neliah, kom hem från Thailand, gick och kärade ner sig samt fick skämmas på Facebook.

Grabbarna på Killfest har haft fullt upp. Transfrans blev straight, besökte Stockholm och Finest Awards, blev tilldelad en egen vakt och höll på att missa hela galan på grund av fylla. Nej okej, så var det kanske inte riktigt, men en egen vakt hade han. Varför får ni ta reda på själva.

Pojkfröken har även han svarat på läsarfrågor för kung och fosterland och tillsammans har killarna nu gett sig i akt med att snacka melodifestival för hela slanten.

Jag själv har mest bråkat med mina grannar, snott två renar, haft ångest över min stundande 30-årsdag som äger rum i morgon (stora, dyra och fina paket skickas till Nyheter24Stureplan, tack) samt hängt på Café Opera och Finest Awards jag med.

Snipp, snapp, snut, så var sagan slut. För den här gången i alla fall.