Quetzala Blanco och Margret.
1 av 5
Quetzala Blanco och Margret.
Margret med Viktor Barth Kron.
2 av 5
Margret med Viktor Barth Kron. - Foto: Emil Jönsson
Margret Atladottir.
3 av 5
Margret Atladottir.
Margrets blogg hittar du på www.nojesguiden.se/margret.
4 av 5
Margrets blogg hittar du på www.nojesguiden.se/margret.
Fina margret.
5 av 5
Fina margret.

Sex & Blandat dejtar: Margret Atladottir

"Jag har varit helt olika från förhållande till förhållande. I mitt första var jag helt besatt. Inget jag rekommenderar." Margret Atladottir är singel i stan.


Fem snabba med Margret

Good guy eller bad guy?

– Good guy.

Avvakta eller köra?

– Köra!

Spinkig eller muskulös?

– Muskulös.

Långkörare eller snabbis?

– Långkörare.

Osminkad men snyggt klädd eller perfekt mejkad men i en ful outfit?

– Osminkad. Brukar gå osminkad ofta.

Margret Lara Atladottir, 25, bor på Kungsholmen i Stockholm. Hon älskar musik, tidningar och att shoppa men hatar svartsjuka och blir avtänd på folk som raggar på henne.

Margret jobbar som chefredaktör på Nöjesguiden och är framför allt - singel i stan.

Vad är det bästa respektive det sämsta med att vara singel?

– Det bästa är att man har så sjukt kul, man kan lägga all sin tid på sig själv och sina vänner, sitt jobb och eventuellt någon kille om man känner för det.

– Det sämsta skulle väl vara då när man verkligen behöver hjälp med dragkedjan på klänningen. Den grejen.

Vad gör en person till en bra flick- eller pojkvän tycker du?

– Jag hatar svartsjuka, och alla som någon gång levt ihop med någon som varit svartsjuk gone bad kommer att hålla med mig. Så inget sånt. Jag tycker att man ska vara stöttande, romantisk, generös, mysig, rolig, stolt och leverera episkt sex.

Dejtar du mycket och i så fall, hur ska man vara som person för att få dig på fall?

– Jag är ganska bra på att dejta faktiskt. Tycker att det är roligt och spännande. Jag blir dock avtänd på folk som raggar på mig, jag vill välja själv, inte bli vald.

Blir du lätt förälskad?

– Oerhört lätt. Kan bli förälskad bara jag ser någon på håll. Eller förresten, en bild kan räcka gott och väl. Det är både bra och dåligt, för jag tröttnar rätt lätt också. Men folk som säger att de "aldrig varit kära" - vilka är ni? Jag är kroniskt kär typ.

Tycker du det är okej att ligga på första dejten?

– Klart det är okej, hatar att spela spel. Är för otålig för det. Men det kan absolut vara spännande att dra ut på saker och ting.

När känner du dig som allra hetast?

– På morgonen. Vet inte varför, man borde ju kanske tycka att man ser förjävlig ut när man vaknar? Mina läppar är alltid lite svullna och man är utvilad samt ligger i en säng.

Och när tycker du att en kille är sexigast?

– Jag tycker det är hett när man ser att en man har ansträngt sig, alltså klätt upp sig lite och vill se het ut. Finns väl fan inget hetare än en man i kostym till exempel?

Om du var tvungen att köra ett rollspel under sexakten, vilket skulle det bli då?

– Pass på den.

Vilken är den finaste komplimangen du har fått?

– Den senaste killen jag träffade avbröt mig mitt i en mening när vi satt och drack kaffe: "Du borde jobba på häktet. De hade inte behövt några galler, du hade bara kunnat sitta och titta på någon och personen hade aldrig gått därifrån." Blev fruktansvärt kär i honom där och då.

Har du ofta one night stands? Vad tycker du om den grejen?

– Aldrig. Har såklart haft det massor när jag var yngre, men ärligt talat - det är inget för mig, det är för mycket lotteri.

Hur är du som flickvän?

– Jag har varit helt olika från förhållande till förhållande. I mitt första var jag helt besatt. Inget jag rekommenderar. Sedan blev jag mer avslappnad.

– När mitt senaste långa förhållande tog slut satte jag mig ner och skrev ner en lista på saker jag aldrig mer vill göra i en relation, när de fortfarande var färska. För jag orkar inte falla in i tråkiga mönster. Kärlek måste vara KUL! Plus att jag bestämt mig för att min nästa relation ska vara den sista.

Och som singel?

– Bekräftelsejunkie, uppspelt, impulsiv, nyfiken.

Var hittar man dig en fredagskväll?

Kåken, Sturehof, Riche, Spy bar. Eller hemma hos mig i soffan med en tjejkompis.

Raggar du eller blir uppraggad?

– Raggar. Jag faller faktiskt inte för män som raggar på mig. En gång har jag gjort det dock. Då dissade jag honom varje dag i fyra veckor tills jag till slut föll pladask. Han sa att han älskade mig på vår första dejt. Vi var ihop i ett och ett halvt år.

Beskriv den perfekta kyssen?

– Okej har två favoriter. Dels den första, trevande, nervösa kyssen som är sådär elektrisk. Sen den som är helt jävla galet passionerad. Oftast i sängen, nakna.

Skulle du kunna förlåta otrohet? Och var går gränsen för dig?

– Jag har aldrig varit med om att en kille har berättat för mig att han varit otrogen, så jag har ingen aning om hur jag skulle reagera. Förmodligen skulle jag bli helt knäckt och svinförbannad. Men jag vet inte.

– Jag vet att saker och ting inte är svart och vitt, problem är till för att lösas. Var gränsen går? Oklart. Har inte bestämt mig än.

Söktermen Margret+Bill Skarsgård är poppis på nätet just nu, vad handlar det om?

– Jadu, har aldrig ens träffat Bill Skarsgård så jag har ingen aning. Haha! Stackarn.

Läs Margrets blogg här.

/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!