Tisdag 21 Sep
Stockholm

Tjejpanelen: Är det okej att ha ihop det med en upptagen kille?

Elin Kvist.
1 av 4
Elin Kvist. Foto:
Quetzala Blanco.
2 av 4
Quetzala Blanco. Foto:
Veckans panel består av...
3 av 4
Veckans panel består av... Foto:
Frida Grahn.
4 av 4
Frida Grahn. Foto:

Är det enbart på killens samvete eller har man själv ett ansvar? En mycket omstridd fråga som vi valde att ställa vår tjejpanel.Såhär tyckte de.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Veckans panel

Quetzala Blanco, 27 år, nöjesredaktör på Nyheter24.
Bloggar på: http://nyheter24.se/blogg/quetzala-blanco

Elin Kvist
, 22 år, nöjesredaktör på Nyheter24.
Bloggar på: http://nyheter24.se/blogg/elin-kvist

Frida Grahn
, 20 år, modell och illustratör.
Bloggar på: http://nyheter24.se/modette/fridagrahn/

Quetzala Blanco:

- Jag tycker absolut man kan ha ihop det med en upptagen kille. Problemet blir väl tilliten om man sedan blir ihop "på riktigt". Om man träffas genom otrohet så att säga så kan det där ligga latent i hela förhållandet. Tänk så träffar han en miljon sexiga brudar på samma sätt som vi möttes, typ. Men moraliska betänkligheter behöver man inte ha, tycker jag.


Frida Grahn
:

- NEJ med stora bokstäver. Det finns ingen anledning i hela världen att förska få ihop det med en kille som är upptagen. För det fösta är han just UPPTAGEN och det är därmed oerhört respektlöst mot hans partner i fråga. För det andra så är det inte en kille att satsa på IFALL han går med på att få ihop det med dig trots att han har sällskap! Om ytterligare några veckor kanske han då gör detsamma mot dig.

- Men om man ska försöka se det på ett annat sätt så kanske du och denna kille haft en fling länge och hans nutida tjej inte är ett så seriöst förhållande. Ni kanske rent ut sagt älskar varandra och det är bara några meningar som håller er ifrån att bli tillsammans. Om detta är fallet, så tycker jag ändå att killen ska göra slut med sin flickvän INNAN ni eventuellt pysslar till det. Annars är det otroligt respektlöst mot den tredje parten.
Prata först. När det är fritt fram, dvs killen är singel, go for it. Annars, se men inte röra!


Elin Kvist:

- Med risk för att verka fullkomligt cynisk och känslokall, och så länge det inte är barn inblandat, så JA.
Oftast är det trassligt, krångligt, jobbigt och på tok för utpumpande rent emotionellt att ge sig in i ett förhållande eller en flirt med en redan upptagen kille, men samtidigt är det ju farligt nervkittlande. Det är en attraktionsboost av det förbjudna, och en ständig berg- och dalbana av känslor.

- I de flesta fall slutar historien ändå med ett krossat hjärta, hur mycket man än lovar sig själv att inte bli för engagerad, och trots att man vet hur smärtsamt avslutet blir. Men längs resans väg kan det ändå kännas värt det. Så, låt oss leva på den gamla devisen att det en flickvän inte vet, det dör en flickvän inte av.

Kommentera
Kopiera länk
Dela