Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
12
reaktioner idag

Bli ihop med någon som har barn?

KILLPANELEN. Den här veckan ställde vi vår kära killpanel frågan:"Skulle du kunna bli ihop med någon som har barn sedan tidigare?"

Dennis Danielsson.

Dennis Danielsson.

Pavel Maira.

Pavel Maira.

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Veckans panel består av...

Veckans panel består av...

Pavel Maira:

- Nej, det skulle jag verkligen inte. Varför dra på sig någon annans bagage? Alltså på något sätt så känns det ju som att en ung tjej som gått och skaffat sig barn utan att ha tänkt igenom om mannen hon skaffar sig barn med är mannen hon vill leva med inte är någon som "tänkt igenom" saker och ting. Det gäller samma sak med snubbar som går och gör någon annan gravid utan att tänka sig för, kan förstå tjejer som inte blir ihop med sådana killar heller.

- Visst kan det vara mysigt med barn men då är det att jag skaffar egna barn med en kvinna tids nog inte att jag får någon annans börda att ta hand om.

- Visst kan det finnas många orsaker till att man är ensamstående förälder och det finns säkert väldigt bra anledningar också men jag skulle aldrig röra en kvinna som redan har skaffat sig ungar, det är på något sätt osexigt. Det är ju inte ens min avkomma. Tur att man har någon redan som inte har barn sedan tidigare.


Dennis Danielsson:

- Om jag hade varit singel och träffat en tjej som jag sedan blev kär i så skulle det inte vara ett hinder. Däremot så skulle jag nog föredra att tjejen inte hade barn om jag fick välja... en annan viktig faktor i den här frågan kan vara tjejens relation till sitt barn och även till barnets pappa. Jag skulle troligtvis inte vilja gå in i ett förhållande om det redan fanns stora problem. Men som sagt, rent generellt skulle det inte vara ett hinder för mig, så länge allt annat är bra. Så jag skulle absolut kunna bli tillsammans med någon som har barn sedan tidigare.

- Jag kan tycka att man fokuserar på fel saker om man låter ett barn hindra, såvida det inte leder till uppenbara problem, till exempel att man inte är redo att bli "extrapappa". För mig är kärlek kärlek och om personen har ett barn så förändras inte känslorna, utan situationen. Men älskar man någon så gör man väl det lika mycket i alla situationer... eller?


Viktor Frisk:

- Nej, framförallt för att jag är ung och inte vill ta på mig ansvaret för någon annans barn. Man har hela livet framför sig och jag vill såklart ha egna barn senare i livet också, därför skulle jag aldrig kunna vara tillsammans med någon som redan haft barn med någon annan tidigare.

Mer:

Är det okej att blogga om sitt förhållande?