Dennis Danielsson.
1 av 4
Dennis Danielsson.
Pavel Maira.
2 av 4
Pavel Maira.
Viktor Frisk
3 av 4
Viktor Frisk
Veckans panel består av...
4 av 4
Veckans panel består av...

Bli ihop med någon som har barn?

KILLPANELEN. Den här veckan ställde vi vår kära killpanel frågan:"Skulle du kunna bli ihop med någon som har barn sedan tidigare?"


Veckans panel

Pavel Maira, 30 år, fotograf.
Bloggar på: http://mystockholm.se

Dennis Danielsson, 24 år, dejting- och förförelsecoach.
Bloggar på: http://nyheter24.se/blogg/raggningsexpert

Viktor Frisk, 16 år, modell och bloggare.
Bloggar på: http://viktorfrisk.com

Pavel Maira:

- Nej, det skulle jag verkligen inte. Varför dra på sig någon annans bagage? Alltså på något sätt så känns det ju som att en ung tjej som gått och skaffat sig barn utan att ha tänkt igenom om mannen hon skaffar sig barn med är mannen hon vill leva med inte är någon som "tänkt igenom" saker och ting. Det gäller samma sak med snubbar som går och gör någon annan gravid utan att tänka sig för, kan förstå tjejer som inte blir ihop med sådana killar heller.

- Visst kan det vara mysigt med barn men då är det att jag skaffar egna barn med en kvinna tids nog inte att jag får någon annans börda att ta hand om.

- Visst kan det finnas många orsaker till att man är ensamstående förälder och det finns säkert väldigt bra anledningar också men jag skulle aldrig röra en kvinna som redan har skaffat sig ungar, det är på något sätt osexigt. Det är ju inte ens min avkomma. Tur att man har någon redan som inte har barn sedan tidigare.


Dennis Danielsson:

- Om jag hade varit singel och träffat en tjej som jag sedan blev kär i så skulle det inte vara ett hinder. Däremot så skulle jag nog föredra att tjejen inte hade barn om jag fick välja... en annan viktig faktor i den här frågan kan vara tjejens relation till sitt barn och även till barnets pappa. Jag skulle troligtvis inte vilja gå in i ett förhållande om det redan fanns stora problem. Men som sagt, rent generellt skulle det inte vara ett hinder för mig, så länge allt annat är bra. Så jag skulle absolut kunna bli tillsammans med någon som har barn sedan tidigare.

- Jag kan tycka att man fokuserar på fel saker om man låter ett barn hindra, såvida det inte leder till uppenbara problem, till exempel att man inte är redo att bli "extrapappa". För mig är kärlek kärlek och om personen har ett barn så förändras inte känslorna, utan situationen. Men älskar man någon så gör man väl det lika mycket i alla situationer... eller?


Viktor Frisk:

- Nej, framförallt för att jag är ung och inte vill ta på mig ansvaret för någon annans barn. Man har hela livet framför sig och jag vill såklart ha egna barn senare i livet också, därför skulle jag aldrig kunna vara tillsammans med någon som redan haft barn med någon annan tidigare.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför är män mer nyfikna på polygami jämfört med kvinnor – enligt sexinspiratören

29 Aug 2023, 21:58

Missnöjd med sexlivet? Så berättar du för din partner – sexologen: "Inled med orden..."

14 Dec 2022, 20:49
Är du missnöjd med sexet i din relation, men vågar inte säga något? För Nyheter24 berättar psykoterapeuten och sexologen Kalle Norwald, som är högaktuell med boken "Tack, förlåt och skyll dig själv", om hur du kan lyfta problemet – och om formuleringen du ska undvika.

Självtesta säkert för Klamydia hemma med hemmatest

5 Maj 2022, 00:00
Idag kan kvinnor på 20 minuter ta reda på och självtesta med hemmatest för Klamydia och se om man har Klamydia som 5% av alla kvinnor i åldern 18-22 går runt med.

3 st olika typer av kondomer som man enkelt hittar på nätet

23 Aug 2021, 18:30
Det har blivit kutym att inleda nya relationer med kondom eftersom det skyddar effektivt mot könssjukdomar och annat man kan få efter en skön natt.

Spermadonation i Köpenhamn kan vara ett alternativ

19 Jul 2021, 16:44
Det finns flera alternativ för hjälp med befruktning för att bli gravid. Resan kan börja med en konsultation över video med syftet att finna den bästa behandlingsformen för varje kvinna.

Här är sexroboten som kan sexvägra – hon säger nej

26 Jun 2018, 21:08
Den nya sexroboten Samantha har lärt sig att vägra sex. Blir hon misshandlad eller uttråkad så säger hon nej.