- Foto: Markus Schreiber/SCANPIX

Vill ha slut på analsextjatet!

"Jag tänker bara ajajaj och på bajs när jag tänker analsex och sånt får jag nog av varje morgon efter frukosten..."


Hej Hanna. Min kille är skitjobbig och tjatar om analsex hela tiden. Jag har sagt att jag inte vill men han tjatar på att man inte kan ”knock it til’ you try it” och andra töntiga typ Sex and the City-fraser. Jag blir tokig! Jag tänker bara ajajaj och på bajs när jag tänker analsex och sånt får jag nog av varje morgon efter frukosten. Hur ska jag få honom att fatta att inte allt faktiskt handlar om att man MÅSTE prova det? Om man nu vill prova allt möjligt så ska det väl vara ens eget initiativ inte på grund av jobbigt tjat… Lär ju vara sexigt då. NOT!!

Kram,
Camilla

 

Hej Camilla!

Ja blä, såna där tjatisar är förjäkligt. Jag har träffat på min beskärda del jag med. Bara: ”Du måste prova, måste prova annars vet du ju inte om du gillar det! Inte så farligt att testa!” Men herregud, hur sexigt blir det som du säger om man testar det bara för att tyst på tjatet? Nä, man ska nog testa det för att man blir kåt på tanken och blir nyfiken på det, inte om man ogillar hela idén.

Jag föreslår att du googlar fram några sköna sexshoppar och plockar fram en bild på den fetaste strap-on du någonsin skådat. Så säger du: ”Älskling, vet du vad? Jag kan nog gå med på analsex, men jag vill att vi testar tillsammans – Så, får jag ta dig i prutten först? Den här gillar jag!”

Förhoppningsvis får det väl tyst på honom. En röv är en röv är en röv, och hans röv skiljer sig nog inte direkt från din!

Kram,
Hanna

Senaste nytt

Därför är män mer nyfikna på polygami jämfört med kvinnor – enligt sexinspiratören

29 Aug, 21:58

Missnöjd med sexlivet? Så berättar du för din partner – sexologen: "Inled med orden..."

14 Dec 2022, 20:49
Är du missnöjd med sexet i din relation, men vågar inte säga något? För Nyheter24 berättar psykoterapeuten och sexologen Kalle Norwald, som är högaktuell med boken "Tack, förlåt och skyll dig själv", om hur du kan lyfta problemet – och om formuleringen du ska undvika.

Självtesta säkert för Klamydia hemma med hemmatest

5 Maj 2022, 00:00
Idag kan kvinnor på 20 minuter ta reda på och självtesta med hemmatest för Klamydia och se om man har Klamydia som 5% av alla kvinnor i åldern 18-22 går runt med.

3 st olika typer av kondomer som man enkelt hittar på nätet

23 Aug 2021, 18:30
Det har blivit kutym att inleda nya relationer med kondom eftersom det skyddar effektivt mot könssjukdomar och annat man kan få efter en skön natt.

Spermadonation i Köpenhamn kan vara ett alternativ

19 Jul 2021, 16:44
Det finns flera alternativ för hjälp med befruktning för att bli gravid. Resan kan börja med en konsultation över video med syftet att finna den bästa behandlingsformen för varje kvinna.

Här är sexroboten som kan sexvägra – hon säger nej

26 Jun 2018, 21:08
Den nya sexroboten Samantha har lärt sig att vägra sex. Blir hon misshandlad eller uttråkad så säger hon nej.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.