Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Vill ha slut på analsextjatet!

Markus Schreiber/SCANPIX

Sex & Blandat | 23/06/2010 16:54

"Jag tänker bara ajajaj och på bajs när jag tänker analsex och sånt får jag nog av varje morgon efter frukosten..."

Hej Hanna. Min kille är skitjobbig och tjatar om analsex hela tiden. Jag har sagt att jag inte vill men han tjatar på att man inte kan ”knock it til’ you try it” och andra töntiga typ Sex and the City-fraser. Jag blir tokig! Jag tänker bara ajajaj och på bajs när jag tänker analsex och sånt får jag nog av varje morgon efter frukosten. Hur ska jag få honom att fatta att inte allt faktiskt handlar om att man MÅSTE prova det? Om man nu vill prova allt möjligt så ska det väl vara ens eget initiativ inte på grund av jobbigt tjat… Lär ju vara sexigt då. NOT!!

Kram,
Camilla

 

Hej Camilla!

Ja blä, såna där tjatisar är förjäkligt. Jag har träffat på min beskärda del jag med. Bara: ”Du måste prova, måste prova annars vet du ju inte om du gillar det! Inte så farligt att testa!” Men herregud, hur sexigt blir det som du säger om man testar det bara för att tyst på tjatet? Nä, man ska nog testa det för att man blir kåt på tanken och blir nyfiken på det, inte om man ogillar hela idén.

Jag föreslår att du googlar fram några sköna sexshoppar och plockar fram en bild på den fetaste strap-on du någonsin skådat. Så säger du: ”Älskling, vet du vad? Jag kan nog gå med på analsex, men jag vill att vi testar tillsammans – Så, får jag ta dig i prutten först? Den här gillar jag!”

Förhoppningsvis får det väl tyst på honom. En röv är en röv är en röv, och hans röv skiljer sig nog inte direkt från din!

Kram,
Hanna