Stockholm

Läsarfråga: Längre och skönare orgasm

Jakob Lewander.
1 av 4
Jakob Lewander.
Joakim Mattsson.
2 av 4
Joakim Mattsson.
Elias Giertz.
3 av 4
Elias Giertz.
Killpanelen.
4 av 4
Killpanelen.

KILLPANELEN. "Att nå bra sex och orgasm med sig själv kan vara nog så svårt som tillsammans med någon annan." Killpanelen är i farten igen.


Läs mer
Undrar du också över något?

Har du en fråga du behöver få svar på, kanske känns det pinsamt eller dumt att vända sig till någon i din närhet? Var bara lugn, Sex & Blandat hjälper dig. Du kan självklart vara anonym när du mailar dina frågor till Alabama på alabama@nyheter24.se

Fråga:

Hej!

Jag är en kille på snart 18 år som har en fråga om onani. Finns det något sätt att få orgasmen att vara i alla fall lite längre än bara typ två sekunder och/eller få den skönare. Och finns det något sätt att få orgasm på än att dra snoppen fram och tillbaka. Jag är oskuld.

Killpanelen svarar:

Jakob Lewander, reporter, statsvetare, musiker och manspojke.

– Stor fråga detta verkligen. Det finns inga givna svar som täcker in alla människor. Att nå bra sex och orgasm med sig själv kan vara nog så svårt som tillsammans med någon annan. Men också lika enkelt om man är avslappnad och lyhörd inför hur kroppen reagerar.

– Mitt förslag till dig - på båda frågorna -  är att onanera så ofta och mycket du bara kan. Strunta i att nyttomaximera, alltså kör inga invanda trick för att komma så fort som möjligt utan unna dig lite tid och testa alla tokigheter du kan tänka dig.

– Nu för tiden finns det ju inga gränser så det är bara köra på. Stäng av mobilen och datorn, dra ner persiennerna och ta på dig själv.

Elias Giertz, 15, reporter, student och bloggare.

– Du har ställt två mycket intressanta frågor som jag tror det finns fler än du som undrar över. Jag ska göra allt jag kan för att hjälpa dig.

– En långvarig och skön orgasm är någonting som alla önskar sig. Jag tror att allting handlar om tålmodighet. Ju längre du orkar vänta på en orgasm, desto skönare blir den.

– Ett litet - men mycket effektivt - tips till dig kan vara att strax innan orgasm helt enkelt pausa. Titta på teve, kanske? Återgå efter någon minut eller två till njutningsarbetet och upprepa detta hur många gånger du vill. När du sedan väl når orgasm kan jag nästan garantera dig att det kommer bli både skönare och längre. Men allting handlar som sagt om hur tålmodig du är och hur pass länge du orkar hålla på.

– För att göra det skönare kan man också testa lite olika grepp runt själva penisen, vilket helt osökt leder oss in på din andra fråga. Du kan få orgasm på andra sätt än att dra förhuden på snoppen fram och tillbaka.

– Det finns en hel del olika grepp för oss män att bekanta oss med. Dels har vi ju den klassiska Handgranaten där man, som du beskriver, drar förhuden upp och ner. Sedan finns det ett grepp som kallas för Ninjan där man med enbart tummen och pekfingret smeker ollonet väldigt intimt.

– Handflatan är också ett mycket populärt sätt, framför allt bland yngre och lite mer våghalsiga män. Då stryker du på glidmedel på handflatan som du sedan gnider mot toppen på ollonet.

– Jag hoppas att mina små tips kan hjälpa dig lite på traven i jakten efter Orgasmen med stort O!

Joakim Mattsson aka Diabetesmannen, personlig assistent och bloggare.

– Mina tre hetaste tips är:

1. Porrfilm, kolla runt lite och se vad du gillar. Samtidigt blir du kåt av tanken!

2. Försök bli så upphetsad att du känner att du verkligen inte kan vänta mer.

3. Håll på länge, desto längre du väntar med att komma, desto skönare blir det!

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.