Läsarfråga: Hur deepthroata?

- 29/03/2011, 11:45 -
För att inte må illa eller spy krävs mycket träning och det måste göras på rätt vis.

För att inte må illa eller spy krävs mycket träning och det måste göras på rätt vis.

Sxc.hu

Hur deepthroatar man? "För att inte må illa eller spy krävs mycket träning och det måste göras på rätt vis. Man måste öva under lång tid och med någon som vet vad han pysslar med."

Fråga:

Hur lär man sig deepthroath utan att må illa eller spy? Jag är 15 och alla mina vänner säger att de kan, så jag måste också lära mig.

Svar:

Vet du vad? Jag kan garantera dig att alla dina kompisar inte kan. Jag känner ju inte dem och säkert är det någon som vet hur man gör, men att alla skulle kunna deepthroata en kille förutom du är högst osannolikt.

Men för att besvara din fråga - att deepthroata - ta kuken ner i halsen helt enkelt - är ingenting man lär sig på en dag.

För att inte må illa eller spy krävs mycket träning och det måste göras på rätt vis. Man måste öva under lång tid och med någon som vet vad han pysslar med.

Det gäller att lära sig andas rätt under tiden och att slappna av ordentligt. Gör man inte det kan man göra sig illa och/eller i alla fall uppleva obehag.

Kräkreflexen som uppstår när du får något ( i detta fall en kuk) långt ner i halsen är i princip omöjlig att lura, så tricket är att försöka bemästra den. Att lära sig hantera den helt enkelt.

En del av mig vill typ avråda dig från att ens hålla på med något så avancerat som deepthroating, eftersom det verkar lite som att du vill kunna för att inte känna dig sämre än någon annan. Du vet förmodligen redan att du inte behöver göra någonting du inte vill men det är ändå viktigt att påpeka i detta fall känner jag.

Jag är 30 år, har övat den här grejen med två av mina killar och alltså inte fler än så eftersom jag inte har känt att det varit rätt. Alla killar gillar det inte heller och jag ser det personligen som en kul grej att utforska - inte som något man måste göra när man suger av någon.

Hur som helst. Om du klickar här kommer du till en sida där en bög förklarar på ett rätt bra vis hur man går till väga för att lära sig deepthroat - på ett sunt vis. Och här har jag skrivit lite om saken.

Kram och lycka till.