Fredag 21 Jan
Stockholm

Läsarfråga: Hur kysser man egentligen?

Quetzala Blanco.
1 av 4
Quetzala Blanco. Foto:
Kate Lee.
2 av 4
Kate Lee. Foto:
Tjejpanelen.
3 av 4
Tjejpanelen. Foto:
Alabama.
4 av 4
Alabama. Foto:

"Larva dig inte. Känn samspelet. Njut av smakerna och saliven. Och sist men inte minst - bit inte." Tjejpanelen lär ut kysstekniker.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Undrar du också över något?

Har du en fråga du behöver få svar på, kanske känns det pinsamt eller dumt att vända sig till någon i din närhet? Var bara lugn, Sex & Blandat hjälper dig.

Du kan självklart vara anonym när du mailar dina frågor till Alabamaalabama@nyheter24.se.

Fråga:

Hej!

Jag undrar hur man kysser någon? Jag har aldrig riktigt förstått hur man gör kyssarna intima. Visst finns det inget exakt vis för hur man kysser men skulle jag kunna få några förslag på hur man kan göra?

Tacksam för tips och svar!

Tjejpanelen svarar:

Quetzala Blanco, nöjesredaktör Nyheter24

– Fan vad svårt. Öva bara! Slappna av och var hellre lite för lugn än för snabb och "hård".

– Larva dig inte. Känn samspelet. Njut av smakerna och saliven. Och sist men inte minst - bit inte.

Kate Lee, frisör och bloggare

– Slappna av, var öm, lägg en hand rund halsen eller på kinden och arbeta långsamt. Hårda, snabba och oömma tag är vanligtvis ingenting som brukar gå hem hos oss tjejer.

– Var närvarande, fokusera, känn lugnet och låt kyssen lösa resten. Och glöm för sjutton inte att blunda - att kyssas med öppna ögon slutar vara okej efter mellanstadiet.

Alabama, redaktör

– Det är svårt att svara på hur man kysser någon, eftersom de flesta kysser lite olika. Vissa gillar att ha mycket tunga med i leken, andra vill knappt ha med den alls. En del tycker om att kyssas passionerat och häftigt, andra vill göra det lite mer försiktigt.

– Mitt hetaste tips är att liksom försöka följa den du kysser. Avvakta lite och känn efter vad din partner gör, och gör ungefär samma, om det känns bra.

– När hon "kör in tungan" i din mun, som på festen, kan du nudda hennes tunga med din, lite försiktigt till en början, liksom med tungspetsen. Du kan suga tag lite i hennes underläpp. Tungan behöver inte gå runt runt som en visp utan det räcker oftast om man liksom låter tungorna leka med varandra.

– Jag tycker det viktigaste är att bara försöka slappna av och känna efter hur allt känns. Om man är fokuserad på det man gör kan minsta lilla grej kännas jättehärlig.

Kommentera
Kopiera länk
Dela