- Foto: Hasse Holmberg/SCANPIX

Jag kommer inte med min kille!

"kan kanske hjälpa mig. Jag har haft sex i ett års tid nu men lyckas aldrig komma med min kille!"


Hej!

Hanna, du som är typ expert på onani och orgasmer kan kanske hjälpa mig. Jag har haft sex i ett års tid nu men lyckas aldrig komma med min kille! Jag tycker att det är sjukt frustrerande för jag vill verkligen och jag kan inte påstå att jag känner mig överdrivet nervös, spänner mig eller så. Jag fattar verkligen inte! När jag onanerar har jag inga problem med att komma alls, vad är det egentligen som är fel?

/S

 

Hej S!

Expert vet jag väl inte om jag är, men jo, jag onanerar mycket. Vad nu det säger om mig! Men du S, du behöver inte oroa dig för att det skulle vara något fel på dig, inte alls. För de allra flesta av oss tar det mycket längre tid än ett år för att vi ska kunna lära oss att komma tillsammans med vår partner. För egen del vet jag inte hur lång tid det tog. Vid nitton tror jag att första gången var? Jo, det kan nog stämma, och jag hade sex för första gången när jag var femton. Fyra år! Jag kan inte ge något fantastiskt universaltips, men för mig hjälpte det verkligen att börja röra vid mig själv under samlag – och långa långa förspel! Jag kan vara sjukt avslappnad och tycka att allt sex är skitfint och härligt, men om jag inte tar på mig själv så kommer jag inte. Så, börja ta på dig själv, ge dig själv tid, fokusera inte för mycket på orgasmen för då blir det mer ett jobbigt tvång än något fint och härligt. Gör det som känns skönt och bra, när det känns bra – pusha lite till, så ska du nog se att det ska gå!

Precis som när man började upptäcka det här med onani, med andra ord. Man började pilla, upptäckte att det var trevligt, pillade lite till för var gång som gick och tillslut så BAM. Oj. Vilken grej.

Jag hoppas det löser sig för dig, S.

Kram,
Hanna

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!