- Foto: Ricardo Mazalan / Scanpix

Hjälp, mina bröst ser ut som koner!

Att ha komplex för sina bröst när man är ovanpå under sexakten är nog inte alltför ovanligt bland tjejer, men är det verkligen något att nojja över?


"Hej Hanna, jag har sjukt stora komplex för mina bröst. Alltså när jag har sex. Det fungerar när jag ligger på rygg, men när min kille vill att jag ska vara ovanpå så får jag typ panik av tanken! Mina bröst! De ser typ ut som koner när man ligger så. Bläh, jag känner mig så osexig. Jag tror att min kille börjar tro att jag är en initiativlös latmask eller något. Har du några tips?"

/C

Men HEJ igenkänningsfaktor! Hur många gånger har man inte känt sig som en stor fladdrig val när man ridit sin kille? I get you girl, I get you! Och ja, mina tjejkompisar håller med. Hej, varför ska brösten envisas med att se ut sådär? I porrfilm gör de ju inte det, vafalls! Nej, men i porrfilm så har tjejerna silikon så det är inte så märkligt.

Men jag har även kollat upp detta med mina manliga vänner. De ser ut som stora frågetecken när man säger det. Och? Vem bryr sig? Alla har sagt att sånt, sånt tänker man faktiskt inte på ett skit. Vem bryr sig? Sedan har alla sagt att de gillar när tjejen är oavnpå för att de kan se hela henne och ta det lugnare. Lite lugnare samlag, man kan titta på henne, det är fint. Speciellt när man är kär. Dessutom blir det en lugnare takt och killen kan hålla ut längre.

Men jag vet, nojjor släpper ju inte automatiskt bara för det. Det bästa är nog att vänja sig vid det. Kanske ska ni börja titta på varandra när ni är nakna och bara står upp? Så kan man bit för bit komma närmre de moment som känns pinsamma men som man vill kunna göra.

Kram,
Hanna

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!