- Foto: Katsumi Kasahara

Min klitoris slutar fungera under samlag!

LÄSARFRÅGA: "Jag vet inte om du kan svara på det här, men det är så att jag känner inget om jag tar på mig själv under sexakten."


Hej Hanna!

Min fråga spinner vidare på frågan ställd av tjejen som inte kunde få orgasm med sin kille. Jag vet inte om du kan svara på det här, men det är så att jag känner inget om jag tar på mig själv under sexakten.

Det är som om klitoris sätts ur spel då. Med andra ord, när jag har något i slidan (penis eller dildo) så reagerar inte klitoris på stimulering. Har du hört talas om det här problemet förut? Någon aning om hur man kan göra?

Det kan kanske vara så enkelt att jag måste koncentrera mig så himla mycket för att få orgasm att jag helt enkelt tappar fokus när jag har sex samtidigt, jag måste liksom ligga blickstilla och tänka intensivt på orgasmen för att den ska komma.

 

Hej!

Det kan absolut vara så enkelt som det du själv kommit fram till, men låt mig bidra med lite egna tips.

  1. Om jag, mellan förspelet och tidpunkten jag tänkt komma inte rör vid klitoris eller gör det på fel sätt så lägger allt av och att pilla på klitoris känns ungefär likadant som att ja, pilla på sitt knä, typ.
  2. För mig är det viktigt att man tänker på hur blygdläpparna spänns vid samlag, och jag vill placera dem rätt så att de inte påverkas av penetrationen så att klitoriskappan inte sluter sig för tätt ovanför klitoris. Då är det ingen chans att det fungerar heller.
  3. Se till så att området kring klitoris inte blir torrt.

Jag upplever oftast att själva penetrationen gör klitoris mindre känslig och att man måste tänka mer på hur berörningen är vid det området när samlaget väl börjar. Det här är dock väldigt individuellt, och bästa sättet för dig att hitta ditt sätt är att testa dig fram! För mig tog det väldigt lång tid och samlag, onani samt förspel skiljer sig extremt i min mening.

Och har våra läsare några bra tips?

Kram,
Hanna

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!