Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Är det äckligt att gilla bögporr?

1 av 1

Hanna Fridén

Sex & Blandat | 22/07/2010 00:59

LÄSARFRÅGA. Jag är en ung tjej som just upptäckt att jag gillar bögporr. Mina kompisar tycker att det är äckligt. Är jag normal?

Jag är en ung tjej som aldrig varit så intresserad av vanligt porr tills häromveckan när jag av en händelse råkade komma in på en site med killar som har sex, alltså bögporr. Jag kollade länge och upptäckte snabbt att jag verkligen gillade det och har kollat på mycket porrfilm med gaykillar sedan dess. Jag undrar om jag är äcklig för att jag gillar det här? Jag tror inte att några av mina kompisar gillar gayporr och när jag tog upp det bara sådär höromdagen på lite skoj för att höra vad de tyckte om gayporr så sa alla att det var äckligt. Jag undrar om jag är onormal som gillar det här??

/Z

 

Hej Z!

Nä, det är du inte. Alltså, är man en tjej som gillar killar så är det väl inte så konstigt om man vill se två läckra killar getting it on? Du ska veta att just bögporr av alla dess slag är något som unga tjejer konsumerar mer och mer för var år som går. När jag var tonåring började jag titta på tecknad bögporr och älskade det! Hot! Men då fanns det nästan inget någonstans. Numer däremot så är alla seriebutiker fyllda av tecknad bögporr, och vet du vilka som köper det? Tonårstjejer!

Jag tror att dina tjejkompisar reagerade sådär för att det är något man ”ska” tycka enligt vissa fåniga, fördomsfulla och faktiskt rätt obehagliga regler kring hur sexualitet ”ska” se ut i samhället. Om de hamnade i en situation där de vågade vara ärliga så skulle nog flera säga samma sak som du, men det vågar man kanske inte säga.

Kolla på så mycket bögporr du vill! Det är jävligt normalt.

Låt mig även rekommendera sökningar som ”Twilight slash” och sånt på google, så kommer du hitta en massa historier och även teckningar med fina vampyrdudes som har lite het aktion med varandra. Testa ”slash” överhuvudtaget, kolla vad det är, och be happy!

Kram,

Hanna