Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Hjälp, jag är dålig på att rida!

1 av 1

Jan Gyllensten

Sex & Blandat | 25/07/2010 23:02

LÄSARFRÅGA. Hur rider man som tjejerna i teveserien Californication?

Hej hanna och tack för en überbra site, skitrolig och lärorik!

Jag undrar om du har några tips vad gäller att rida. Jag tänkte inte på det så mycket förut men min kille ville att vi skulle kolla på Californication (hans favoritserier) en kväll och jag höll på att dö när jag såg tjejerna huvudkaraktären hade sex med. Eller rättare sagt så höll jag på att dö över att se hur de kunde rida och fick jävligt mycket komplex. Sedan dess har jag haft väldigt svårt att vara ovanpå, jag känner att jag är dålig på det och undrar om det finns några vis att bli bättre? Jag försökte öva mina benmuskler själv men det verkar inte hjälpa så mycket när vi faktiskt har sex L Vill gärna ha tips!

Kram och Tack! Hälsningar K.

 

Hej K!

Alltså. Tjejerna i Californication. Jag tror inte ens att tjejerna som spelar tjejerna i Californication kan rida som tjejerna i Californication. Det där är ju bara fusk och båg, tro mig! Det är nämligen en sak att kunna röra sin kropp upp och ner väldigt snabbt, en helt annan att lyckas göra det och fortfarande lyckas hålla att grejer på plats – Som killens penis.

Tänk inte på det så mycket. Att vara överst innebär sällan, faktiskt aldrig i min erfarenhet, att man ska kunna stöta lika snabbt som en kille. Man kan säkerligen öva upp det, men frågan är egentligen vad den stora poängen skulle vara om man inte tycker att det verkar supersexigt och spännande?

När jag talar med manliga vänner om det här med att tjejen är ovanpå så är det inte hur snabbt hon rör sig som spelar roll. Det handlar oftast om det motsatta, att killen är nära och behöver en lugnare takt för att inte komma och kan passa på att titta ordentligt på tjejen. När du är ovanpå skulle jag rekommendera att du fokuserar på att röra dig som känns bra för dig, och utnyttja de fördelar som ställningen har för tjejer.

Du kan exempel stryka din klitoris mot killen, röra dig i vilken takt du vill, ni kan kramas och ha det fint. Men tänk för sjutton inte på hur tjejerna i Californication rör sig när du rider! Sex ska inte handla om prestationsångest, och du behöver inte ha ett dugg prestationsångest för att du inte kan rida som en fejkritt i en teveserie. För vem sjutton kan det?

Inte jag, i alla fall. Men så tycker jag att den ridande ställningen har andra fördelar värda att utnyttja. Om man bara vill ha en snabb takt så finns det dussintals bättre ställningar för det.

Kram,

Hanna