- Foto: Pål Sommelius / Scanpix

Jag och min kille törs inte gå på toa!

LÄSARFRÅGA. Hur lär man sig att gå på toa i samma lägenhet som sin partner?


Hej Hanna, och tack före en SKITBRA blogg och SAJT! Hurra för det! Och haha min fråga – Den handlar om just SKIT.

I varje nytt förhållande får jag ont i magen för att jag spänner mig. Alltså fisarna. Jag får gasförstoppningar och vågar inte gå på toa hos min kille, eller på min egen när han är hos mig. Han har samma problem som jag har och när vi både skrattade åt oss själva för hur löjligt det faktiskt är så trodde jag att det skulle lösa sig (haha, ”lösa”, suck…) Men det gjorde det inte. Vi får båda ASONT i magen och måste åka hem om den ena måste gå på toa för vi klarar inte av det.

Alltså, vårat förhållande kan väl inte gå under bara för att vi båda är aslöjliga bajsfobiker? Jag vet att du skrivit om det här förut Hanna, så SNÄLLA, om du har ett tips: Rädda vårat förhållande från den dummaste break-upen ever!

Kram,
Matilda

 

Hej Matilda!

Ja, spända gasmagar är jobbigt, och när båda parterna har problem med det så förenklar det inte direkt. Tvärtom!

Jag har varit med om samma sak, både jag och min kille var nojjiga över det där och om han skulle gå på toa fick jag gå ut på gården och läsa serier i en halvtimma, annars vågade han inte klossa. Men! Det gick över! Hur?

Vi blev båda abnormt dåliga i magen efter att vi åt kryddig thaimat och det fanns inte en chans att få ihop tiden så pass att man skulle kunna åka hem eller slacka på gården. Så SWOSH, så bajjade han på toa, sedan jag som stod och väntade precis utanför, sedan han igen, sedan jag, och så vidare!

Efter det försvann alla våra problem. Det äckligaste hade redan hänt, att stå och hoppa och kvida rakt utanför toan när den andre klossade.

Så mitt tips?

Häll laxermedel i erat kaffe eller något, bli skitdåliga i magen tillsammans, så ska du se att allt annat slutar vara pinsamt.

Kram, och lycka till! DET FUNGERAR!

Hanna

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför är män mer nyfikna på polygami jämfört med kvinnor – enligt sexinspiratören

29 Aug 2023, 21:58

Missnöjd med sexlivet? Så berättar du för din partner – sexologen: "Inled med orden..."

14 Dec 2022, 20:49
Är du missnöjd med sexet i din relation, men vågar inte säga något? För Nyheter24 berättar psykoterapeuten och sexologen Kalle Norwald, som är högaktuell med boken "Tack, förlåt och skyll dig själv", om hur du kan lyfta problemet – och om formuleringen du ska undvika.

Självtesta säkert för Klamydia hemma med hemmatest

5 Maj 2022, 00:00
Idag kan kvinnor på 20 minuter ta reda på och självtesta med hemmatest för Klamydia och se om man har Klamydia som 5% av alla kvinnor i åldern 18-22 går runt med.

3 st olika typer av kondomer som man enkelt hittar på nätet

23 Aug 2021, 18:30
Det har blivit kutym att inleda nya relationer med kondom eftersom det skyddar effektivt mot könssjukdomar och annat man kan få efter en skön natt.

Spermadonation i Köpenhamn kan vara ett alternativ

19 Jul 2021, 16:44
Det finns flera alternativ för hjälp med befruktning för att bli gravid. Resan kan börja med en konsultation över video med syftet att finna den bästa behandlingsformen för varje kvinna.

Här är sexroboten som kan sexvägra – hon säger nej

26 Jun 2018, 21:08
Den nya sexroboten Samantha har lärt sig att vägra sex. Blir hon misshandlad eller uttråkad så säger hon nej.