- Foto: Ng Han Guan / Scanpix / AP

Monstruösa flytningar

LÄSARFRÅGA. Jag har flytningar varje dag och skäms inför min kille, hjälp!


Jag vet inte vad jag ska göra, jag känner mig så himla äcklig och jag fattar inte hur jag ska få bukt med det hela. Jag är 17 år gammal och har MONSTRUÖSA mängder med flytningar!! Jag har flytningar nästan varenda dag! Nästan varje morgon när jag ska byta trosor så har jag vita fläckar i trosorna. Jag skäms så mycket. Jag känner mig så hila äcklig inför min kille, vad ska han tänka? Att jag PISSAR på mig varje dag? Kul! Hanna snälla ge mig tips på hur jag får bukt med det här, jag har använt trosskydd nästan dagligen i ett år nu för att slippa fläcka trosorna men det känns också sådär... och det blir inte bättre, bara värre!

Hej!
Jag tycker att du låter som helt normal kvinna på alla sätt och vis, jag. Vissa av oss har flytningar varje dag, en del har bara innan mens och andra har knappt något alls. Men om du är onormal? Inte det minsta.

Däremot är jag inte direkt förvånad över att dina flytningar har ökat i och med att du började använda trosskydd dagligen. Det är inte bra. Din muff blir instängd och det börjar kladda kladda och ökar risken för fukt och svamp - och då får du garanterat mer flytningar.

Nej, du måste unna din muff lite frihet, släpp muffen fri! Då mår den bäst. Försök att sova utan trosor och grejor också, så blir det extra bra.

Och ärligt talat, din kille lär inte se några fläckar i trosorna såvida det inte är så att ni använder samma tvättkorg och han tvättar dina trosor, och det tror jag inte att han gör? Trosorna åker av vid sex, men tro mig, han sitter inte och inspekterar för att se om det finns fläckar i dina trosor. Han har nog lite bättre saker för sig i det läget.

Slappna av, du är fin och din muff är normal - men kanske lite instängd.

Kram,
Hanna

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!