- Foto: KATSUMI KASAHARA/AP/Scanpix

Hånade för vår storlek

LÄSARFRÅGA. De kallar mig och min tjej för helan och halvan, hur får vi dem att sluta?


Jag är en glad liten sprätt - med betoning på liten. Jag är en kille som bara mäter 167 centimeter över havet och jag kommer nog aldrig bli längre än så. Min uppväxt har kantats av mycket komplex, mobbing och det har inte varit lätt för att hitta tjejer. Tjejer brukar inte vilja ha småkillar som mig. De som inte brytt sig har jag missat med tanke på det dåliga självförtroende jag fått av att ständigt vara “den lilla spinkiga tönten”.

I dag har jag en tjej som jag är väldigt förälskad i och hon i mig. Vi har varit tillsammans i två månader och allt är strålande. Jag är så kär! Jag vill bo med henne! Jag vill fria och leva med henne resten av hela mitt liv!
Det som är en törn i vårat förhållande är att jag bara mäter 167 centimeter och hon är hela 186 centimeter lång. Hon har alltid fått höra att hon är det långa freaket, har kutat med ryggen för att göra sig mindre och har känt sig stor och klumpig. Jag har väl... Skält som en liten hund jag som försöker vara lika stor som vargarna.
Där har vi en otrolig gemenskap hon och jag. Våra längder är fel för respektive kön och vi kan förstå och respektera varandras komplex. Problemet är att andra inte kan göra det. Det är ideligen skämt om HELAN och HALVAN och vi får ständigt och jämt höra om att vi när vi blir gamla kommer vara den där urtypen av pensionärer som man sett i filmer med en stor dominant elak donna och den lilla kuvade mannen. Det var inte roligt förstå gånget och det är inte kul nu heller.

Jag skulle förutom det vilja påstå att det nog är flera som ser vår relation som skruvad “sexuellt”. Vissa undrar på fyllan hur det egentligen “funkar” för oss att ha sex, och visst fan tror jag att de viskar “fetisch” bakom ryggen på oss.
Men Hanna, nu får du leka lite Magdalena Ribbing och ge oss lite sexetikett, hur FAN ska vi få folk att sluta med det här? Det tär på vår relation att inte kunna gå ut tillsammans utan alla dessa gliringar och jag vill inte att det här ska falla isär, jag vill vara med henne föralltid! Ja! Det vill jag faktiskt!

 


 

Ja, det var lite vett och etikett över frågan! Det har jag inget emot alls, vett och etikett i sexlivet, hur framför jag önskat analsex på ett artigt och respektfullt sätt? Himla skoj, det, det får folk gärna göra.

Men till din fråga. De är dumma, skitdumma, faktiskt. Utan att känna er elaka så tycker jag nog att ni kan informera dem om detta. I ärlighetens namn tycker jag att det är märkligt att de inte förstår bättre till att göra med. Varför tycker de att de har rätt att döma er? Och för er längd av alla möjliga oväsentliga ting här i världen?

I ett sånt här läge får man nog vara lite barsk tillbaka. Kanske kan du fråga killarna som driver om varför de blir så osäkra för att din tjej är så lång? Tror de inte att de skulle klara av samma utmaning, eller? Har de peniskomplex och tror att de inte ska räcka till? Men du, du är man nog för det!

Bäst av allt vore att berätta hur ni upplever det hela, hur sårade ni blir av det. De vill säkert inte såra medvetet, och då slutar de förhoppningsvis. Om de inte slutar efter det, då är de kassa vänner och ni kan med gott samvete slänga den vänskapen på sopen. Det finns gränser för vad man måste stå ut med.

Kram!
Hanna

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!