- Foto: Wally Santana / Scanpix / AP

Min penis är för stor!

Min penis är så stor att tjejer oftast inte tycker att det är skönt, vad kan jag göra åt det?


Hejsan Hanna, Vad kan ja göra åt min penis, den är för stor det är inte ofta tjejer tycker det är skönt, sist så svimma min kk och nu vågar hon inte längre vad kan ja göra?

- W
 

Jag vill börja med att säga att mina kunskaper om huruvida man kan ta till kirurgisk hjälp vad gäller mäns penis är begränsad, men man kan alltid kolla av med en plastikirurg med inriktning på just intima kroppsdelar om det finns alternativ utifall att din penis är så pass stor att det innebär problem i din vardag.

Att ha en väldigt stor penis låter säkerligen som de flesta killars önskedröm, men det är klart att även ni kan få problem. Kvinnans vagina är förvisso töjbar, men det är inte säkert att din partner vill genomgå det, och det tror jag att både du och jag har full förståelse för.

Kanske kan ni försöka ha sex på andra vis? Kvinnors vagina är även dem av olika storlek, men det är klart, tjejer skriver sällan ut sitt djup i deras profiler på nätet ens på sexcommunities. Kanske vore det bra om de började med det, precis som vissa killar, för såna här eventualiteter.

Mitt bästa tips är att ni försöker fokusera på andra typer av sex. Smekningar, oralsex, ta på varandra med händerna, kanske kan ni testa leksaker? Om det inte fungerar så kanske det är dags att du börjar jakten på att hitta jättemuffen som passar jättesnoppen!

Vi kan ju börja här, antar jag, intresserade tjejer kan få skriva sin mail, så kan vi se hur mycket Sex & Blandat kan konkurrera med qruiser, yeah! Rätt slida för rött svärd, så att säga.
 

Kram, och lycka till!
Hanna

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!