- Foto: Hanna Fridén

Jag blir spyfärdig av att få oralsex

LÄSARFRÅGA. "Jag tycker att det är så otroligt vidrigt efter att min kille slickar mig och sedan ska han komma upp till mitt ansikte och ge mig en puss, fyfan vad äckligt jag tycker att det är!"


Hej Hanna, och tack för en superbra site! Jag är en tjej som inte alls gillar oralsex, att få alltså. Eller ska vi säga såhär, jag har faktiskt inte så mycket emot hur det känns fysiskt även om jag föredrar beröring med handen framför tungan. Men resten får mig att känna mig äcklad. Jag mår illa av det. Alltså så att det känns som att jag typ ska spy! Jag tycker att det är så otroligt vidrigt efter att min kille slickar mig och sedan ska han komma upp till mitt ansikte och ge mig en puss, fyfan vad äckligt jag tycker att det är! När jag onanerar finns det inget problem överhuvudtaget, problemet är när det är han som luktar av min muff. Han ska inte lukta av min muff, han ska lukta som han!

Jag tycker att det här är stört äckligt och jag antar att jag skulle kunna ha oralsex förutsatt att han typ inte pussade på mig efteråt, men alltså ja, hur kul känns det på en skala? Hur förklarar jag för honom att det här inte fungerar? Jag vill inte att min kille ska lukta tjej, det gör mig bara avtänd och äcklad...

Så vad är egentligen problemet? Problemet är att han älskar att ge! Fanfanfan.

Ps. Jag tror inte att det här behöver sägas men ändå. Jag är inte homofob eller så utan tycker att kärlek mellan kvinnor är lika fin som all kärlek!

 

Hej!

Jag kan helt och fullt förstå mig på att det kan kännas obehagligt, men kanske är det mer en mental spärr än något annat? Du kanske tolkar in för mycket i lukten än vad som faktiskt behövs? Nu vet jag inte hur många gånger du haft oralsex, men om det är få, kanske rör det sig bara om ovana? Oralsex kan vara jättefint, men det är inte ovanligt att man har lite problem med det i början. Man kan känna sig blyg och utlämnad, man kan ha problem med sin egen smak eller man kan bli stel på grund av att man inte vet hur man ska reagera på oral beröring.

Men det är klart, om det gör dig så pass äcklad att det får dig att känna dig spyfärdig så förstår jag om tanken på att vänja sig inte känns vidare lockande. Det är bara du som kan komma på en lösning på det här problemet. Antingen förklarar du ditt problem, och jag föreslår att du är ärlig så att han inte tar det personligt, eller så kollar du om problemet är övergående. Sex utan kyssar låter inte som något någon av er vill ha, och en tandborsting mellan oralsexet och kyssarna låter i min mening rätt osexigt.

Det finns ett ytterligare alternativ. Slicklapp är ett skydd anpassat för just oralsex. Hans mun kommer inte att komma i kontakt med ditt sekret, men beröring kommer fortfarande att kännas igenom. Kanske, om du förklarar din problem, så kan ni prova det här. Antingen som ett permanent alternativ eller något som kan hjälpa dig på vägen att vänja dig vid oralsexet, så kan man kanske testa utan senare och se hur det går!
 

Kram,
Hanna

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför är män mer nyfikna på polygami jämfört med kvinnor – enligt sexinspiratören

29 Aug 2023, 21:58

Missnöjd med sexlivet? Så berättar du för din partner – sexologen: "Inled med orden..."

14 Dec 2022, 20:49
Är du missnöjd med sexet i din relation, men vågar inte säga något? För Nyheter24 berättar psykoterapeuten och sexologen Kalle Norwald, som är högaktuell med boken "Tack, förlåt och skyll dig själv", om hur du kan lyfta problemet – och om formuleringen du ska undvika.

Självtesta säkert för Klamydia hemma med hemmatest

5 Maj 2022, 00:00
Idag kan kvinnor på 20 minuter ta reda på och självtesta med hemmatest för Klamydia och se om man har Klamydia som 5% av alla kvinnor i åldern 18-22 går runt med.

3 st olika typer av kondomer som man enkelt hittar på nätet

23 Aug 2021, 18:30
Det har blivit kutym att inleda nya relationer med kondom eftersom det skyddar effektivt mot könssjukdomar och annat man kan få efter en skön natt.

Spermadonation i Köpenhamn kan vara ett alternativ

19 Jul 2021, 16:44
Det finns flera alternativ för hjälp med befruktning för att bli gravid. Resan kan börja med en konsultation över video med syftet att finna den bästa behandlingsformen för varje kvinna.

Här är sexroboten som kan sexvägra – hon säger nej

26 Jun 2018, 21:08
Den nya sexroboten Samantha har lärt sig att vägra sex. Blir hon misshandlad eller uttråkad så säger hon nej.