- Foto: Mark Baker / Scanpix / AP

Läsarfråga: "Min kille tycker att jag stinker"

"Nu är det så att han, på fyllan, sa att han tycker att jag luktar fruktansvärt äckligt när han slickar mig."


Hej Hanna! Först så vill jag berätta hur mycket jag uppskattat ditt arbete, speciellt med den här siten. Du är fantastiskt!

Jag har träffat min kille i några månader, men vi har inte börjat ha sex förrän ganska nyligen. Han snäll och härlig på de flesta sätt och jag tycker verkligen om honom. Nu är det så att han, på fyllan, sa att han tycker att jag luktar fruktansvärt äckligt när han slickar mig. Jag blev såklart väldigt ledsen, och nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Jag känner mig så äcklig. Det är inget jag själv ens tänkt på. Sen dess har han bett om ursäkt tusen gånger för sättet han sa det på, och försökt få mig att inse att han inte tycker att jag är äcklig. Detta hjälper dock inte nämnvärt, i och med att han uppenbarligen tycker att jag luktar väldigt illa mellan benen, och då är det antagligen så också.

Nu skulle jag vilja fråga dig om två saker. Först så undrar jag vad jag egentligen kan göra åt saken. Jag tvättar mig varje dag, dock inte med tvål. Vad kan lukten bero på? Borde jag gå och kolla upp det, eller prata med någon på ungdomsmottagningen?

Det andra jag oroar mig över, och som jag egentligen ser som det största problemet, är hur jag ska komma över det här. Jag känner mig verkligen äcklig, och just nu kan jag inte ens tänka mig att jag skulle kunna ha sex med honom igen. Än mindre oralsex. Vad ska jag göra?

Kram


Men usch så jobbigt, stackars dig!

Vad gäller din lukt så är det där verkligen olika, utan att du för den skull luktar äckligt så kan din kille ha svårt för din doft. Inte för att det är fel på den, men det kan handla om vana. Olika kvinnor doftar olika precis som olika mäns sperma smakar olika, och ibland måste man vänja sig vid sin partners doft. I vissa fall blir det svårt, och det är tråkigt, men det betyder inte att det är något fel på varken dig eller din kille. Vad ska man säga? En del älskar oliver, andra tycker att det smakar perkele. Så fungerar vi även om smaksinne inte behöver vara detsamma livet ut och kan förändras vid vana.

Jag tror inte att det är något fel på dig alls. Om det var något trubbel där nere så skulle du säkerligen märkt av det på andra vis. Det finns vissa som föreslår kostförändring om man luktar illa vid könsdelarna. Lök, alkohol, tobak och kaffe brukar vara typiska saker man avråder från, då alla kan påverka könets doft.

Men jag tror verkligen inte att din kille tycker att du är äcklig. Ibland slänger man ur sig dumheter på fyllan som blir mycket mer överdrivna än vad man egentligen menar, eller som kommer ut på helt fel sätt. Om du är kär i honom, och han i dig, så vore det tråkigt om erat förhållande förstördes av en sån här sak. Samtidigt så kan jag verkligen förstå att du känner obehag och blir väldigt självmedveten, på ett negativt vis, vid tanken på sex nu.

Egentligen känner jag att jag skulle vilja ge din kille ett råd. I det här läget borde han försöka anstränga sig för att få dig att känna dig extra fin och älskad. Att enbart be om ursäkt och förklara att man gillar någon är sällan nog när man sagt något så sårande. Du måste få känna dig fin, sexig och älskad igen!

Kram,
Hanna

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!