Onsdag 12 Maj
Stockholm

Läsarfråga: Vad tänder killar på?

Vad gillar killar egentligen med tjejer? Hur ska man vara, hur ska man se ut?

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Hej Hanna, och tack för en bra site!

Jag undrar, VAD är det egentligen som killar tänder på hos en tjej? Är det långt hår, kort, stora bröst eller små bröst, en bullfitta eller ett rakt porrfilmssträck? Hur ska man egentligen se ut? Vore najs med lite tips och riktlinjer :)
 

Hej!

Killar är lite knepiga, vet du, de är nämliger individer och har mage att gilla olika saker.

Det är helt sjukt, jag vet, och mycket svårt att tro. Det finns ingen gyllene väg att gå för att vinna allas gillande, det finns heller ingen no no som kommer att skrämma bort alla killar från dig. En hel del tidningar har en tendens att lista saker man bör eller inte bör göra, men det är mer skoj och ett enkelt sätt att få folk att läsa, än några faktiska sanningar. Kolla på mig. Jag är frispråkig, pratar om mitt kassa bajs, diggar bögporr och rakar inte benen – Jag kan tänka mig att de flesta skulle tro att jag är så långt ifrån en attraktiv kvinna för det motsatta könet som bara möjligt, men faktiskt så skulle jag vilja påstå att det är tvärtom. Inte för att mitt sätt är det rätta sättet – utan för att killar är just individer, och finns det intresse så är många av alla "måsten" triviala småsaker som ingen tänker på även om de tidigare trott sig ogilla det. Sedan hatar vissa det också, såklart. Individer! Så knepigt.

Det viktigaste vad gäller attraktion och kärlek är att vara uppmärksam och visa omtanke. Förutom det så finns det inget som är satt i sten. Och ärligt talat? Inte ens de två grejerna gäller för alla.

Kör ditt rejs. Det kommer gå bra.

Kram,

Hanna

Kommentera
Kopiera länk
Dela